I ELLA ES DIU.........

Un relat de: DJENNE
Quan creus que ja ho tens gairebé tot fet salta una sorpresa.
Ja fa algún temps que ha entrat una senyora nova en la meva vida. No te vint anys peró es jove, jovenassa en expresió que jo uso bastant.
Ella no sabia, ara ja si, que un somriure obert es una bona carta de presentació per a mi. I el seu somtiure, la seva rialla es lluminosa, fascinant i, fins i tot, molt més que tot aixo.
Però seria molt fácil resumir-ho tot en un somriure. Atresora intel.ligència. cultura, sensibilitat i un fi sentit de l'humor que deixa anar a petites dosis, com un elixir màgic. I si, ella te màgia.... i bellesa, es molt maca.
I com va aparèixer? Bruscament, sibil.linament? No pas. No es ni brusca ni molt menys sibil.lina. Doncs subtiment amb el seu encant personal i així ha anat teixint una relació cada cop més intensa, més profunda, amb més baules entrellaçades.
Segurament ella no es veurà amb les qualitats que he escrit. Es modesta i senzilla. I moltes atres coses que queden per a mi... i per a ella.
Però aprofundint més és sensual i eròtica. No seguirè mé per aquest camí. Apunta't queda.
I com es diu? Es diu... no això no ho diré pas. Ella sap que aquest escrit li va dirigit, I jo se que això es per a ella. Es una declaració d'amor? Ella és qui ho ha de dir.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

DJENNE

4 Relats

0 Comentaris

1404 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00