Herència

Un relat de: Bolet

Sona el puto telèfon...
-¿Si?
-Pau, estic farta de fer-te de despertador. Sóc la secretària del centre, lleva't i vine si no vols que prenguem mesures com el mes passat.
-Ara hi vaig mala puta...
Em llevo, eren els volts de les deu. Passo d'arribar-hi amb presses, em fumo la meva cigarreta del matí mentre vaig tranquil·lament cap al col·le dels collons.
-Un dia me la menjarà la puta secretària -penso.
Arribo a classe sense ni mirar la puta aqueixa quan me la trobo pel passadís i el primer que faig en entrar-hi i tallar l'explicació del professor és tirar-me una llufa davant de tots. El profe em fa fora de l'aula i vaig al lavabo a fotre'm unes ratlles mentre faig temps.

Vaig cap al carrer amb la meva colla a l'hora de l'esbarjo. Aprofito que sóc amb ells per robar-li l'entrepà a un ploramiques després d'haver-li fotut alguns clatellots i d'haver-lo mullat a escopinades. Passem l'estona fumant porros, esmorzant la teca que havíem pispat abans i rient-nos dels imbècils del col·le que passaven per allà a prop. Va acabar l'hora i vaig anar cap a classe a dormir. Desperto quan ja faltava mitja hora per sortir. Ja no anava tan col·locat. Faig la punyeta als del voltant per divertir-me una estona i el professor passa d'expulsar-me de l'aula perquè sap que puc ficar-lo en problemes.

Surto del puto col·le i vaig cap a casa a dinar. Agafo quatre merdes mig caducades del refrigerador i me les menjo. Em vénen ganes de fer-me una palla mirant una porno però m'abstinc per si aquest vespre m'ho puc muntar amb alguna quan sortim de festa que agafi una gatera o vagi col·locada i sigui una mica meuca.

Baixo al carrer i em sorprèn la banda del que em passa la droga. Busquen brega, encara els hi dec calés. Intento calmar-los, no serveix de gaire, em donen fins dissabte i em foten un cop de puny a l'estómac.

Vaig cap a on havia quedat amb la colla i intento dissimular el mal a la panxa. Se m'acudeix animar-los anar a robar-li la bossa a alguna vella i acabem amb cinquanta euros cadascú després d'haver furtat a un paio que sortia d'un caixer. Més tard, cap allà al vespre, eixim de festa i acabem a casa d'un amic cardant els que havíem tingut sort. Ens acaba fotent a tots a fora de casa seva i després de dir-li ‘puta' a la meva companya de nit i agrair-li a la meva manera la seva agradable fel·lació decideixo tornar a casa a dormir.

Arribo cap els volts de les cinc de la matinada, obro la porta i miro al llit dels pares, només hi jeu el pare que segurament haurà arribat gat a casa. Vaig cap al menjador i em trobo la mare dormida al sofà, havia quedat adormida plorant:
-Una altra pallissa -vaig deduir.
I me'n torno cap al llit a plorar de les desgràcies de la meva vida.
-Que no li estranyi a ningú el meu comportament -penso-, és el que he mamat de casa meva.

Comentaris

  • AiDuS | 09-01-2007 | Valoració: 8

    És un text molt fort... Així i tot està molt acertat. Pot reflectir la realitat actual, pense que moltes famílies són així: una mare amb pors, un pare salvatge i un fill que fuig de casa i s'agafa al primer que pilla.

  • es prou fort, pero molt real[Ofensiu]
    Lord_Isma | 08-01-2007 | Valoració: 9

    la veritat es k aixo passa cada dia, i hauria de ser menys habitual a cada moment k passa.
    tinc sort k al meu institut no hi ha hagut molta gent així
    això passa sobretot de 3r d'ESO cap avall al meu insti, em preocupa saber k hi ha xungos a prop meu :S

    be, tho has currat, nano ;P

  • Crua realitat[Ofensiu]
    Frida/Núria | 01-01-2007 | Valoració: 8

    Tema social a flor de pell.

  • Dur i de final directe..[Ofensiu]
    Fada vermella | 30-12-2006 | Valoració: 9

    sense tallar-te un pel.. m'ha agradat molt.
    lo mal d'aço es que per a alguna gent es una historia real, el pa de cada dia..
    Espere que no sigui autobiografic.

    Un bés.

    Fada vermella.

  • Dur..[Ofensiu]
    jOaneTa | 28-12-2006 | Valoració: 10

    és dur però proper a la realitat que vivim, primer em recordava a un company de classe que fa igual que en Pau però ell no té escusa, no viu això a casa seva. M'ha captivat. Un petó.

    jOaneTa

Valoració mitja: 8.33