Haikús desordenats

Un relat de: meya

La suau poncella
vol ser tulipa groga
i serà dàlia.

La nit s'adorna
amb gasa vaporosa
llençols de boira.

Damunt la taula
mitja lluna vermella
un tall de síndria.

Recorda l'arbre
passades primaveres
mentre s'esfulla.

Comentaris

  • M'agraden[Ofensiu]
    Julius | 06-05-2005 | Valoració: 7

    M'agraden els teus haikús, aquest tipus de poesia que he descobert fa poc m'agrada molt.

l´Autor

meya

4 Relats

6 Comentaris

5253 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Últims relats de l'autor