Ha estat un plaer haver-te conegut

Un relat de: sonthalassa

De lluny es van trobar les nostres mirades, no ens havíem vist mai, però ja érem coneguts. Les distancies cada cop eren més curtes, fins trobar-nos ben a prop.
Tu ets...-em vas dir-, Sí, i tu?, i em vas dir el teu nom.
Et vas afegir al grup la conversa no era altre que la que tocava en la celebració on ens hi trobàvem "cal fer papers per estimar-se?", els nuvis estan guapíssims oi?, que trempat que era el mossèn!!. La conversa anava per un camí i les nostres mirades anaven en una altre direcció, t'agradava i m'agradaves i junts vam començar el joc de la seducció.

Vam començar compartint una llesca de pa amb tomàquet...desprès... un frec a la ma, un ball arrambat i... les mirades... plenes de desig.

He de marxar, demà me'n vaig de viatge -vas dir-, però volies quedar-te, ho se. I vas marxar.

Estirada al llit...la teva mirada no deixa d'acariciar-me, m'embolcalla intensament, no hi ets però et sento.

Noto la teva respiració a cau d'orella, els teus llavis humits passejant pel meu coll, i les teves mans que són les meves, descorden un a un els botons de la meva camisa, per trobar-se amb els meus pits a punt, per acollir les teves carícies.

La ma camina fins la fondalada dels texans, i se'n fa la respiració intensa, un dit s'ha esmunyit per cavalcar sobre el mont de Venus, entrant a la cova i trobar la perla...la teva ma que és la meva, juga a fer espirals, sento els teus llavis que em besen, i vull que entris al meu cau, mentre la meva pell s'esborrona i el crit es a punt d'esclatar!!!.

Potser les nostres mirades no tornaran a trobar-se, potser que mai arribem a estar junt, però m'ha agradat imaginar-te.
Noi, a estat un plaer haver-te conegut.

Comentaris

  • Ha estat un plaer haver-te llegit !!![Ofensiu]
    email | 31-08-2007 | Valoració: 10

    Ho fas prou be, tant en poesia com en prosa, de fet m'ha cridat l'atenció el fet de veure aquest relat com eròtic, es un camp molt difícil, per no ferir les susceptibilitats del personal, i crec que tu així ho fas, per tant enhorabona, intentaré seguir lleguin-te, i comprovar com portes aquesta vesant de relats

  • Força bé[Ofensiu]
    llamp! | 30-08-2007 | Valoració: 8

    Un enamorament en un casament sembla de ficció, però te'n surts prou bé. La trobada eròtica és el millor!

l´Autor

Foto de perfil de sonthalassa

sonthalassa

4 Relats

6 Comentaris

4745 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Després de molt de temps llegint relats en català, finalment em decideixo a escriure.

He estat sempre molt vergonyosa pel que fa al que escric i molt poqueta gent han pogut llegir alguna coseta dels meus escrits.

Avui faig un pas, espero no aturar-me.

Per a tots i totes que formeu part de la meva vida.