Gent inquieta

Un relat de: deunido

Bon dia!
Sóc nou aquí i hi he entrat perquè tinc la necessitat d'explicar les experiències d'una altra persona que he conegut i perquè conec gent propera que ha escrit en aquesta web i m'ha semblat un bon lloc per compartir aquestes experiències.

Bé, la meva idea és explicar directament tot el que m'ha explicat un noi d'un país proper a Itàlia que ara és a Barcelona i amb qui m'he trobat avui.

1:
Un dia anava per un carrer d'un poble que no era el seu i va trobar-se amb tot de coneguts que estaven tocant els bombos aquells africans enmig del carrer. Hi va parlar i va decidir comprar-se'n un i començar a tocar amb ells.
Després d'estar gran part de la tarda allà recollint les almoines, van veure l'éxit que havien tingut i van decidir anar-ho a celebrar.
La seva idea era gastar tot el que els havien donat però llavors, va ser quan realment es van adonar de la quantitat de diners que tenien i van invertir els diners en sopar, anar de festa, esmorzar l'endemà i fer 150 kilòmetres de retorn al seu poble. Doncs els diners els van arribar fins i tot per la benzina corresponent del viatge.

És ben bé que hi ha gent afortunada, i com podreu veure en les de moment poques històries d'aquest home, hi ha gent que no podria tenir una flor més gran al cul!!

Salut!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

deunido

2 Relats

1 Comentaris

1551 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00