Ganimedes i Calixt

Un relat de: Rosa Malonda i Llorca

Ganímedes i Calixt són dos noms de satèl·lits.En concret,de Júpiter.Supose que la seua trajectòria serà sempre la mateixa,fent girs al voltant del majestuós planeta.Sempre amb una referència,ells fan la seua peculiar vida. Sempre m'he vist en un futur com un satèl·lit. La sort que tinc és que puc eixamplar-me un poc més i el meu radi d'acció és més flexible,no tan rígid.M'agrada la idea de tenir-te com un punt de referència i que em deixes moure'm amb la certesa que tu estàs ahí.Si mirem al diccionari la definició de satèl·lit veurem que diu: -Persona que va sempre acompanyant algú com si en fóra un servent. -Servent d'algú com a executor de les seues órdens. Per descomptat que no entenc una relació d'aquesta manera.No crec en les jerarquies en una parella.Jo més bé modificaria aquesta definició, no m'agrada. Espere continuar durant molt de temps,i quan dic temps dic anys,seguint la trajectòria que el nostre afecte ens marca.Una trajectòria que en ocasions estarà llisa,en altres amb entrebancs,però sempre plena d'entusiasme i d'il-lusió compartida

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rosa Malonda i Llorca

Rosa Malonda i Llorca

5 Relats

3 Comentaris

5565 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig nàixer l'agost del 1980,quan els afers del meu pare semblaven tenir més importància que la meua arribada a terres valencianes.Si a això afegim que em van concebre a Londres,un gelat hivern del 79,tenim suficients raons per entendre el meu caràcter peculiar.
Enguany la meua vida sembla que ha començat a prendre una direcció i ha abandonat els penya-segats amorosos i sentimentals.Sembla que el camí no té obstacles.
M'agrada escriure quan puc,quan ho necessite.Preferisc escriure des d'un estat d'ànim seré,tot i que en ocasions hi ha una força interior que no pots controlar i t'obliga a entrellaçar lletres o teclejar fins que el buit arriba al teu interior.
Un company de feina m'ha recomanat aquesta pàgina,i aprofite per "publicar" allò que tinc il.lusió.
Gracietes de bestreta als que encara no m'heu llegit.