Els boixets

Un relat de: Rosa Malonda i Llorca

Hi havia moltes sanefes.Sanefes barroques,sanefes pobres i ridícules i altres molt més majestuoses i, perquè no,elegants.Per més que intentava tolerar,apreciar aquest art,no podia.I enllaçant aquest tema amb qualsevol altre, parlant des del desconeixement,des de la ignorància, he de dir que tindrà les seues facilitats i dificultats. Perquè ens encabotem en veure les dificultats de les coses?En fi, aquest comentari em va portar hores i hores de llàgrimes. Una vegada més, el fet d'opinar diferent m'ha donat de premi una pluja d'acusacions: sobèrbia,orgull,pedanteria... i altres que ara no paga la pena escriure.
És un error,no penseu? Quan alguna persona no opina igual que vosaltres, tractar amb aquestes paraules.Més fort encara és que una persona que creus que t'estima, t'ho diga.I ja ho diu una dita que les llàgrimes sempre naixen d'aquells que t'estimen. Aleshores... vinguen llàgrimes com punys!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rosa Malonda i Llorca

Rosa Malonda i Llorca

5 Relats

3 Comentaris

5575 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig nàixer l'agost del 1980,quan els afers del meu pare semblaven tenir més importància que la meua arribada a terres valencianes.Si a això afegim que em van concebre a Londres,un gelat hivern del 79,tenim suficients raons per entendre el meu caràcter peculiar.
Enguany la meua vida sembla que ha començat a prendre una direcció i ha abandonat els penya-segats amorosos i sentimentals.Sembla que el camí no té obstacles.
M'agrada escriure quan puc,quan ho necessite.Preferisc escriure des d'un estat d'ànim seré,tot i que en ocasions hi ha una força interior que no pots controlar i t'obliga a entrellaçar lletres o teclejar fins que el buit arriba al teu interior.
Un company de feina m'ha recomanat aquesta pàgina,i aprofite per "publicar" allò que tinc il.lusió.
Gracietes de bestreta als que encara no m'heu llegit.