FEMINISME

Un relat de: Gerard Saumell
Les senyores més capaces no participen de les manifestacions. El feminisme és una exhibició inecessària per a elles, coneixedores de les seves capacitats.
Si ens dediquéssim a SER en comptes de DEMOSTRAR, JUSTIFICAR, PREPARAR.


FEMINISTA ÉS QUI ÉS EL QUE VOL SER I NO EXIGEIX CAP TRACTE A NINGÚ, perquè a ningú li agrada ser obligat a fer res. FEMINISME ÉS UN SENTIMENT QUE ES PORTA ben DINS agafat de la mà i PRESENT EN LA FORMA DE PENSAR. No és una bandera que s'alça el 8 de març o que s'aixeca davant qualsevol ofensa. NO ÉS IGUALTAT, perquè ningú és igual ÉS SABER LES CAPACITATS QUE UN TÉ SENSE QUE AQUESTES ES VEGIN IMPREGNADES PER LA BABA SOCIAL. EL MENYPREU NO L'HA D'EMPIPAR PERQUÈ NO L'HA DE FER DUBTAR, com a soberana d'ella mateixa, NO NECESSITA PARAR CAP CALÚMNIA perquè ELLA té altres metes, propòsits superiors, els seus.

Marie Curie era feminista perquè ERA el que ERA, no adaptava la seva naturalesa al ordre social, l'ordre social s'havia d'adaptar a la seva naturalesa perquè aquest ERA UN OBSTACLE per a ella. El món no s'ha de preparar per nosaltres, no ens podem garantir totes les opcions sense abans desitjar-les.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Gerard Saumell

3 Relats

1 Comentaris

946 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor