Eureka

Un relat de: L'últim de la classe

Senzillament sóc feliç! la meva vida... començo a entendre-la, a adaptar-mi... M'agrada! Ara que sé amb qui estic destinat a passar la resta de la meva vida; ara tan sols he de lluitar per aconseguir-ho, i, si no guanyo, moriré en l'intent (déu no ho vulgui...).
És la meva mitja taronja, allò que tothom pensa que no existeix! És perfecte tal com és, no en trobaria cap de millor.
Si la coneguéssiu entendrieu el que us dic, ja que no hi ha persona que jo estimi més. Veig que el meu amor és net, que és fort com el que més i que... és el moment més feliç de la meva vida.
Pot ser ella no sent el mateix, però més igual, perquè tan sols jo puc ser la persona indicada per a caminar amb ella fins l'infinit.

No sé com dir-vos-ho, però ara em sento com Arquímides que, penseu-hi, si quan va entrar a la banyera va descobrir la solució i va sortir cridant eureka, va presentar-se nuu i brut davant l'autoritat que li exigí la solució.

Comentaris

  • Jo vaig creure trobar l'amor. La meva mitja taronja.

    Però no. Seguiré buscant.

    M'alegro que tu estigus alegre.

    No t'aturis

    L'escriptor mediocre

  • genial[Ofensiu]
    Nit d'estiu | 19-06-2007

    fa dies que llegeixo els teus relats, noi, i el dolor que es reflexa en les teves paraules es clava com un ferro roent dins meu... potser perquè et conec? no, seguramnt no... només creia conèixe't. me'n alegro moltíssim que hagis trobat la teva "mitja taronja", de debò. jo no l'he trobada... ni de moment no crec que la trobi ja que hi ha imatges dins el meu cap que no em deixen veure més lluny, ancorada al present.. com sempre.
    en tot cas, desitjo que aquesta maravellosa persona amb qui has coincidit pugui donar-te la felicitat que la teva antiga xicota no va ser capaç de lliurar-te.
    però no oblidis que allà a l'oblit hi ha algú... algú que crida desesperat... a qui tu ja no escoltes mai... algú que t'estimarà sempre... des de la distància i en silenci... però que sempre hi serà.

l´Autor

Foto de perfil de L'últim de la classe

L'últim de la classe

11 Relats

10 Comentaris

10907 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
La vida ensenya moltes coses... suposu que sempre hi haurà gent a la que no li interessa aprendre...