Eureka! (Tema: Fracàs)

Un relat de: psicoalbatros

Hangar 18 del Centre Militar d'Estudis de Comportament Alienígena. Laboratori Experimental d'Investigació Biològica de la base Mart-Saturn. 1,03% de Sol consumit (any 2081 del calendari terrestre).

-Senyors, em complau informar-los que l'experiment T-HS ha estat tot un èxit. Mai fins ara en la nostra recerca universal havíem obtingut un paràsit tan interessant, complex i fascinant. La troballa accidental i posterior investigació ens han aportat resultats gratificants. El cultiu i seguiment del virus HS introduït en l'hoste T ens ha permès conèixer millor el seu complex sistema de funcionament: reproducció, infecció, comportament evolutiu cel·lular...

Així doncs podem constatar el següent:

En un termini de temps espacial molt curt, el virus s'ha escampat amb notable voracitat per la pell de l'hoste. Amb una capacitat d'adaptació excel·lent s'ha establert sense despertar reaccions en el sistema immunològic i hi ha arrelat. Posteriorment n'ha pogut extreure els nutrients necessaris per abastirse i afavorir la pròpia colonització. Gradualment, ha començat a trencar l'equilibri vital de l'hoste.

El paràsit crea lesions dèrmiques visibles (i supradèrmiques no visibles) en forma de conductes per utilitzar-los com a vies d'enverinament i d'interconnexió per a la proliferació de les colònies. Per aquestes hi circulen centenars de milions d'especímens que desgasten i provoquen una part de la destrucció de teixits i alteren el funcionament de l'organisme general.

La bel·licitat que ha demostrat el virus ha estat devastadora. Fins i tot per ell mateix, perquè té un creixement desmesurat i absorbeix l'energia vital de l'hoste, que emmalalteix ràpidament, i per tant, l'estat greu d'aquest el perjudica.

Podríem afirmar que fins aquest punt és un paràsit intel·ligent, però li manca la intel·ligència vital necessària per sobreviure en un hoste, ja que com hem vist, si aconsegueix progressar en aquest, l'acaba matant.

Com vostès podran deduir, doncs, l'hoste no ha pogut aguantar la infecció: els continus atacs en forma de corrosió, mutilacions i enverinament han destruït el seu finit generador de vida.

Sí senyors, el paràsit homo sapiens ha mort la mare Terra.

Comentaris

  • Cargol | 18-01-2007 | Valoració: 10

    Té tota la raó.
    Hi ha algú més que jo que es preocupi per l'espècie.

l´Autor

psicoalbatros

2 Relats

3 Comentaris

1835 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00