Escriure...

Un relat de: ghn666

No sé pas que va ser el que em va dur a escriure un grapat de línies amb tantes i tantes tonteries. Totes elles totalment fictícies. Eren coses que voltaven per allà dalt juntament amb les serradures que m'omplen el cap i no sé pas perquè aquell dia em vaig decidir a escriure sobre elles. Tretes de pel·lícules, llibres, cançons,.... que sé jo. Voltaven per allà i les vaig ajuntar en quatre línies mal escrites. Poder les vaig escriure perquè de tant en tant va bé escriure de segons què però no perquè en el meu interior en sentis la necessitat. Aquell va ser el moment i suposo que, poques vegades més aquell moment es repetirà. Han de canviar molt els aires perquè jo torni a estar com aquells dies. Tot em semblava poca cosa. Estava molt ensopida. No tenia gana, no volia xerrar, no.... no volia fer res de res. Sé que el cap és molt traïdor. Que no ens en podem fiar d'ell. No sé que va ser el detonant de tot allò. Però un cop escrit, un cop buidat el niu, tot em semblava una altre cosa. De vegades, fem coses de les quals no en sabem el perquè les hem de fer però sempre les acabem fent. Aquest, va ser un d'aquests moments. I a hores d'ara, encara no sé que va ser el que em va dur a escriure aquell grapat de línies.

Comentaris

  • FELIÇ 5è ANIVERSARI [Ofensiu]
    kispar fidu | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?



    p.d: muuuuu sueltaaa! Felicitats!

  • Passava per aquí[Ofensiu]
    Menorca | 15-05-2008

    Bones, Meri!!! Et sorprèn que aparegui per aquí?? He trobat algunes coses que tenia escrites en paper i que no sabia segur si havia publicat, i he guaitat per mirar-ho :-)

    La millor frase del relat??

    "Eren coses que voltaven per allà dalt juntament amb les serradures que m'omplen el cap i no sé pas perquè aquell dia em vaig decidir a escriure sobre elles"

    Sense dubtar-ho... sempre he sabut que dins el teu cap hi havia serradures... mmm vull dir, alguna cosa més que serradures jejeje ;-)

    Una abraçada

  • meeeeri![Ofensiu]
    kispar fidu | 08-05-2008

    encara no l'he llegit, i sé que és curtet, però fa un parell de dies (o nits) que el vaig veure i sempre se'm queda pendent!

    arribarà, arribarà! però com que ens veiem demà, no volia que em guanyéssis avisant-me abans! jaja

    M'agrada (i ja em va agradar) la intro:
    "van bé per poder dir coses que penses però que no t'atreveixes a dir..."
    "Coses que un cop escrites, explicades al millor amic de l'escriptor (el paper), ens fan tenir un altre estat d'ànim."


    ben cert, m'hi he trobat vàries vegades.

    ens veiem demà al sopar! un petó de bona nit! (o de bon dia...!)

    per cert! per mi lo dels museus segueix en peu, eh! que pots estar molt guapo! si hem de ser mu i cabreta sueltes m'està perfectee!
    A més, he descobert que és dins la setmana Barcelona POESIA! i faran recitals i trobades amb poetes, etc!
    mira a baix de la pàginaaa!

    nanit!
    gem's cabreta

l´Autor

ghn666

9 Relats

23 Comentaris

9495 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75