Encara penso en tu

Un relat de: Airin

La Sara es va morir amb només disset anys i, això, trastoca a qualsevol, era molt jove encara, li quedava molt d'aire per respirar. La sort, per això, no se n'adona sempre, d'aquestes coses. Després de set anys, encara ara hi penso. Jo tinc una nova parella, i un pis, i una carrera que aquest any ja acabo. jo volia ser poeta, però la Núria i jo bé que hem de menjar, així que no ho sé, m'he agafat un any de pràctiques en una escola de primària, em paguen un misèria però els pares de la Nuri ja ens ajuden amb la hipotèca. Tinc una nova vida, una nova vida amb la Núria i el Toby, el gos. Aviat tindrem un canari que es dirà Quico, també. La Sara cada cop em queda més lluny, cada cop és un record més feble, més emboirat. Però encara hi penso, en les meves nits d'insomni, quan la Núria respira suaument al meu costat. Jo, en vés de mirar la meva dona, penso en una altra i no puc evitar sentir-me culpable per això. És que no se n'anirà mai de la meva vida??? Començo a pensar que no, que no ho farà, i no sé si m'agrada no poder-la oblidar mai o això em posa encara més trist. De vegades penso com hauria estat la meva vida amb la Sara. Ella era molt diferent de la Núria i jo, que no l'he oblidada encara, enyoro les seves ironies, els seus sarcasmes, tan durs durant els últims dies de la seva vida. La Sara no es volia morir, n'estic segur, i això que no m'ho va dir mai. Suposo que ens podiem llegir la mirada mútuament. Saber que no se'n volia anar, que no es volia morir, em fa mal i pena i em fa sentir culpable perquè jo, ara, sóc una mica felíç.

L'altre dia anava pel carrer i vaig veure la veïna, que és rossa, i que té vint-i-quatre anys, com jo. I vaig pensar que la Sara, que també era rossa, tindria vint-i-quatre anys si fos viva. Em vaig preguntar per què no s'havia mort la veïna, en comptes de la Sara.

No ho sé.

Cada dia em sembla que estic més boig.

Comentaris

  • Aisss...[Ofensiu]
    Sareta_16 | 27-03-2005 | Valoració: 10

    m'encanta el final, és molt original!jeje i això que sempre poses Sara a la protagonista?:O Jo em dic Sara com hauràs pogut comprobar...xDD jaja pos això que està molt bé, m'agrada com escrius nena!:)