EMPAR, 66 ANYS MOLT ENERGICS

Un relat de: Manelsex
EMPAR, 66 ANYS MOLT ENÈRGICS

Em conviden a un aniversari i el que s'emporta un regal sorpresa sóc jo.
Tot va començar un primaveral i assolellat dissabte. Em trobava al jardí de la casa del meu amic Ernest un amic de la meva joventut i amb més gent de la meva edat que no coneixia i entre els quals es trobaven familiars de ell. La seva mare Empar una dona de 66 anys havia preparat des de feia setmanes una gran festa d'aniversari per al seu estimat fill, que celebrava els seu quaranta anys i volia assegurar-se que ajuntava tots els seus familiars i amics abans que ho fes a un d'aquells àlbums lúgubres i emborratxar-se fins a caure de cara al terra.

I aquí estava jo, fent acte de presència com el meu millor amic des de la guarderia i fidel company d'aventures cada cap de setmana que podia quedar-me a casa seva, envoltat per desenes de persones desconegudes que parlaven i reien les unes amb les altres o en petits grups.
La mare de l’Ernest anava espectacular malgrat tenir seixanta sis, me la posava dura, i això el molestava.

-Collons Manel Ja està bé!-

Deia sempre que jo em grapejava la polla quan veia la seva mare passar. Però a la meva defensa he de dir que la seva mare era una dona que es cuidava molt i sempre anava molt calenta i provocant. Sempre amb camises i samarretes llargues, algunes semitransparents, em tanga i sense sostenidor ja que tenia els pits petits i molt rodons després de una operació d'estètica per posares els pits nous. A mi em tornava boig i més d'una vegada m'havia hagut d'anar corrents al bany a cascar-me-la. Que per altra banda, no sabeu com n'és d'excitant masturbar-se en banys o cases alienes, provar-ho si no ho heu fet. Fins i tot en la foscor de la nit no ho podia aguantar i em masturbava alhora que ella i el seu marit Francesc que ja està molt passat feien l'amor. Pobreta, que malament ho ha de passar ara que el seu marit i després de una malaltia coronaria ja no se li aixeca.
Aquesta vegada i per a aquesta ocasió especial, s'havia comprat un mono blanc de coto una talla mes petita ja que li agradava anar sempre molt cenyida amb un gran escot acabat en bec que deixava entre veure els seus petits i rodons pits que balancejaven a cada pas que feia amb sabates de taló a joc.

-A veure si li sortira un pit de lloc- deia jo mentalment cada cop que la veia sortir al jardí i baixar els esglaons que donaven accés al jardí des de la casa.
M'estava posant molt calent dins dels meus texans curts ajustats, els meus favorits, ja que marcaven les meves atlètiques cames.
La resta de homes, fins i tot el mateix Ernest intentaven que entrés a la conversa.

-Oi que sí Manel?- em va preguntar l’Ernest -Manel!!!, que estàs empanat!- em peta els dits com un il·lusionista fent tornar al món terrenal als seus hipnotitzats voluntaris
-Eh? Què? Sí... Clar!- vaig dir per dissimular que no treia ull a l'Empar.
-Em disculpeu un moment? Vaig al bany.-
-D'acord,. Però després vine, que jugarem un partit de futbol.....a mi el futbol no m'interessa gens

Dins l'habitatge no se sentia res, es respirava una enorme pau després de l'enrenou d'allà fora. Aquesta calma només es trencava amb un lleu cantusseig al fons, gairebé imperceptible. Sabia perfectament d'on era aquella, gairebé inaudible, melodia. Em vaig posar més divertit només de pensar-ho.

Vaig decidir aprofitar el moment i en complet sigil em vaig dirigir a la cuina on l'Empar estava preparant més aperitius per a la festa.
Estava d'esquena a la porta i no es va adonar de la meva presència fins que vaig tocar el marc de la porta.

-Ui! Quin ensurt m'has donat Manel, fill…- somreia nerviosa, gairebé hiperventilant
-Només venia a buscar una mica d'aigua- em vaig dirigir al frigorífic

Tots dos ens quedem per un instant mirant-nos. L'Empar em mirava de dalt a baix i em devorava amb una mirada lasciva i provocadora. Jo, en canvi, no em vaig adonar de subtil detall que sota el meu pantaló curt ja es percebia un gran bony.
Vaig anar a tancar la porta i aquesta es va tancar de cop. Gairebé m'atrapa la cara. Després de la porta, l'Empar recolzava la mà a la porta del frigorífic i l'altra a la cintura.

-Et creus que sóc ximple, noi?

Aquesta sí que no me la veia venir. Abans de poder ni tan sols obrir la boca, l'Empar continua.

-Porto tota la tarda sense treure't ull i sé que tu a mi tampoc. I ara em vens amb aquest bony entre les cames i, quina casualitat, no hi ha ningú a casa, has convençut el meu fill per quedar-te sol i aprofitar el moment, oi? Què pensarà el meu marit si apareix per aquesta porta o qualsevol altre dels convidats?

Semblava molt enfadada i disgustada… m'acabava de desmuntar tot el meu pla.

-El que tu no saps- es va acostar més a mi amb actitud burlesca. Podia notar la calor que d'ella emanava, el seu alè contra la meva cara, que em poses molt calenta des de fa molt, sé que et toques sempre que et quedes a casa, sé que et masturbes tant de dia com de nit a la meva habitació de bany, sé que m'escoltes quan em masturbo ja que el meu marit ja no funciona des de ja fa temps ara i em tens amb el tanga xop em prengué contra el frigorífic i em morrejar em passió
La meva erecte polla tocava perfectament el seu entrecuix sota les nostres robes. Vaig agafar el seu dur cul de tant fer aquagym i el vaig prémer amb totes les meves forces contra el meu cos, volia notar-la dins i volia notar-la ja.
Amb una àgil estirada des de les espatlles li vaig baixar el mono de coto i van saltar com molles els seus dos operats pits que jo llepava , besava i grapejava sense parar mentre l'Empar s'omplia de plaer.
Ella va fer el mateix amb el meu pantaló curt, que va caure a terra deixant veure la meva dura polla.
L'Empar la grapejava i feia un massatge de baix a dalt. Es va agenollar el mig de la cuina i se'l va ficar a la boca fins a la meitat omplint-la tot de la seva saliva. Jo li vaig recollir el cabell en un monyo improvisat amb les meves mans mentre ella s'empassava una vegada i una altra la polla desitjosa d’ella gaudint com una nena amb un gelat, agafant-se i prement els seus pits.
Quan es va haver cansar de xuclar i menjares la meva polla i deixar-la preparada, s'aixeca, aparta els plats del taulell, s'acaba de treure el mono blanc, col·loca la cama esquerra damunt del taulell i aparta el diminut tanga blanc deixant-me veure com xopa que estava i tenint davant meu els seus dos orificis de vici.....
Vaig agafar les seves natges i les llepava de dalt a baix des de la seva saborosa vagina fins al seu anus tancat de moment però desitjant ser obert.

Estàvem gaudint com bojos.

-Folla'm ja, fill de puta, follem- em suplicava

Vaig agafar la meva polla, calenta, dura i apunt rebentar de la mamada que la viciosa de l'Empar m'havia fet i la vaig enfilar a la seva vagina. Era increïble, entrava i sortia sense cap esforç de lubricada que arribava està.
Estàvem gaudint al màxim, els orgasmes sortien un darrere l'altre alhora que les meves estocades contra el seu cos.
Es va canviar de posició, ara la tenia abraçada, la seva esquena contra el meu pit i li agafava els pits amb els mugrons durs com el diamant.

-Em corro…- vaig avisar

-Esperat una mica cabró que jo en vull mes, suplicava entre crits i gemecs
-Estic apunt s'escorrem tros de puta- vaig tornar a advertir
-Follem el cul i penetrem els teus ous també vull tot fins molt dins meu...

Li vaig treure la polla de dins el seu cony que ha havia tingut dos orgasmes per deixar la meva polla s'aireges i pogué follar-la per seu cul. Tot seguit i em la humitat de la seva vagina vaig lubrica dos dels meus dits per comença a dilatar el seu anus que no va tarda a obrires ja que estava molt acostumada a que algun que altre home se la folles per el cul.
I mentre li penetrava em els meus dits el seu cul li vaig fotre dues natjades a les natges mentre ella es fregava el seu clítoris tot observant com s’estrenyia i obria les seves natges i quan ja tornava a tenir la polla ven dura la vaig envestir amb molta força i en profunditat gemegant com una gossa en zel del plaer que tenia tot esperant obtenir un altre orgasme fenomenal, de sobte ens van quedar quiets els dos em la meva polla dins el seu anus mentre em una ma jo li magrejava el seu clítoris i l'Empar es va deixar caure sobre d'ella mateixa mentre en deia...

-M'agrades molt, Manel i espero tenir-te en la meva vida per sempre mes i pogué follar em tu sempre que en vingui de gust.
- Les vegades que vulguis quan no estigui jo ocupat.

I mentre observava la meva polla dura dins seves enormes i dures natges en tot el seu esplendor i la seva esquena bella arquejada l'Empar va començar anar endavant i enreda em força tot follant la meva polla com la penetrava i com l'Empar atrapava aquest meva polla apunt explosionar dins seu......moment que es va girar i em va dir..

- Vull la teva llet dins la meva boca....

Es va girar, es va agenollar de nou, va obrir la boca, va treure la llengua i va clavar la mirada amb la meva.
Vaig posar el meu gland sortit del seu lubricat cul en contacte amb la seva llengua i un gran raig de semen calent va omplir la seva boca, llavis i fins i tot el front.
L'Empar s'ho va empassar i va netejar i deixar ven brillant la meva polla de les restes que i quedaven. Es va llepar els dits i ràpidament tots dos ens vam vestir.
L'Empar va continuar preparant els plats, em vaig acostar per darrere encara amb la polla mig dreta, vaig agafar els seus pits besar la seva galta i me'n vaig anar per on havia vingut.

MANELSEX

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer