EL MEU PRIMER POLVO

Un relat de: Manelsex
LA MERCÈ....LA MEVA MESTRE EN EL SEXE

Una de les dones més ha contribuït el meu desperta sexual va ser la secretaria soltera que el meu pare tenia a la feina. Ella em va iniciar en el sexe i amb ella vaig gaudir de les millors experiències sexuals durant uns anys. La Mercè va ocupar un lloc important en la meva vida, especialment en ho sexual on, va ser una icona molt desitjada, i després un record per acabar sent una de les dones que va compartit moltes nits de joventut del meu llit. El record que tinc de la Mercè, es difumina bastant en el temps de la seva imatge, i molt atrevida en el vestí era la d'una dona gran i forta, molt maca i esvelta, amb una cabellera intensa d'un color castany ros preciós, sempre simpàtica i extravertida. Sempre venia a casa dels meus pares a veure'ns els dijous a la tarda em l'excusa de portar rebuts,o a les celebracions d'aniversari i nadal, així com 15 dies en vacances que passàvem a Salou en un apartament que ella tenia des de feia anys.....
Vaig despertar sexualment a una edat molt primerenca, dels 14 anys. I la Mercè era per a mi una dona em un cos molt treballat de fer atletisme de 35 anys, apreciació que va canviar clarament quan la pubertat va arribar a la meva vida, on els primers pèls van recobrir els meus ous i nota constantment la duresa de la meva polla davant la presència d'una dona. Llavors, sense saber perquè, la Mercè es va anar convertint mica en mica en una dona impressionant, de grans pits, cul ferm i una boca suggeridora. Però aquest canvi no va ser de cop. Amb els meus dos amics de sempre el sexe es va convertir en el tema principal de conversació, sobretot quan en Pep ens va explicar que la nit anterior s'havia fet la seva primera palla.
I tot i que nosaltres dos i a la edat de 14 anys mentíem mes del que realment fèiem portàvem mesos fent-nos palles, el Pep feia mesos que es masturbava, mentre pensava em la Maribel, una rossa de pits grossos que venia a classe com nosaltres dos.
I el igual que el Pep jo em masturbava com un mico, pujant i baixant la meva mà per la meva polla de adolescent, mentre m'imaginava a la sensual Maribel llevant-se el sostenidor davant meu, a el temps que em deia...

- Follam Manel, ho estic desitjant.

Sense adonar-me nota com una calor agradable començava a apoderar-se de mi i com la meva polla creixia apreciablement, mentre, sense poder evitar-ho, la meva respiració s'agitava. No vaig trigar gaire a sentir com si la meva polla fora a esclatar, mentre inconscientment accelerava el ritme encara més, ja sense pensar en cap dona, només pendent del meu propi plaer, que, per cert, era senzillament brutal, així que la meva primera gran escorreguda, va acabar sobre el meu pijama i els llençols......No sé si la meva ment em juga ara una mala passada, però no recordo haver deixat anar tanta llet mai, semblava que no anava a parar mai. Quan acabar d'escórrer i em relaxar sobre el llit em vaig adonar que la meva vida acabava de canviar i que el sexe seria par mi, la meva cosa essencial en la meva vida com així va ser i es encara...
Des de llavors va crear que em masturbes en la solitud de la meva habitació el 90% de les nits que van seguir, encara que, tot sol, no vaig tornar a sentir un plaer com aquell primer dia. Encara que al llarg d'aquests anys vaig tenir relació amb moltes noies de la meva edat o molt mes grans i després i llar de la meva vida amb moltíssimes dones, la masturbació ha seguit sent un element important de la meva vida sexual. M'ajuda a relaxar-me quan estic estressat, a animar-me quan estic trist, a calmar-me quan estic cabrejat ...... de vegades veig pel·lícules, però normalment tinc prou amb la imaginació, amb imaginar-me una escena excitant per fer-ho .... però això sí, l'única condició és que en l'escena imaginada estigui jo i altres personatges reals i sempre propers. La meva dona, la meva cosina la meva cunyada o la meva sogra solien ser personatges recurrents en les meves sessions de sexe tot sol, perquè, i he de reconèixer, que la meva major fantasia havia estat sempre poder compartir amb les quatre la meva vida, convertides en les meves amants, només pendents del meu plaer i de complir els meus desitjos. No obstant això, en aquells primers anys del meu despertar sexual (encara no les coneixia) va ser una altra persona qui ocupa la meva imaginació cada nit al llit i aquesta no va ser altra que la secretaria del meu pare, la Mercè.

Com va començar tot?

Un dijous d'hivern i quan jo ja tenia 15 anys, la Mercè va venir de visita com cada setmana. Entrar del carrer amarada, ja que la pluja que queia amb força des de el matí. La meva mare li va oferir una tovallola i roba seca, que la Mercè va acceptar de bon grat, passant a el bany que hi havia dins de l'habitació dels meus pares per canviar-se.

- Manel!! porta-li a la Mercè una altra tovallola, em va dir la meva mare, que ve xopa de la pluja i amb una no en tindrà prou.
- Com la porta estarà tancada, Deixa-l'hi fora, però avisa que ho has fet.

Així ho vaig fer, però com seria la meva sorpresa quan vaig veure que la porta de del bany no estava tancada i que través d'una petita escletxa era fàcil veure l'interior, al que ajudava el gran mirall que ho reflectia tot. Gairebé caic de cul quan vaig veure el que succeïa dins: la Mercè s'estava canviant de roba i en aquest moment només la cobria el sostenidor i les calces. Encara recordo l'encaix blanc de les dues peces i, sobretot, com cobrien amb prou feines l'exuberància del seu cos. Aquell dia em vaig adonar que la Mercè era realment un tros impressionant de dona, dotada d'un parell de pits enormes, bastant per sobre de la talla 100 i un cul a joc amb aquest parell de pits. Sense adonar-me una enorme erecció va emplenar els meus pantalons, fins fer-se gairebé dolorosa quan vaig veure com es treia el sostenidor, també xop, deixant davant meu, gràcies al mirall, aquestes dues meravelles, coronades per enormes mugrons molt foscos.
Va ser tanta la impressió, que vaig relliscar cap enrere colpejant lleument el llit, encara que prou perquè la Mercè se adones que hi havia algú fora...

- Qui està aquí? Ets tu Lola?
- No Mercè sóc jo, el Manel. Venia a portar-te una tovallola .......
- No hauràs estat tafanejant per l'escletxa -em va preguntar sense donar-li més voltes,a boca de canó, sortint del bany coberta sencera per la tovallola.
- No Mercè, no....... Per res...
- Està bé,em va contestar amb un somriure- no m'agraden els tafaners. Si algun dia necessites preguntar-me alguna cosa sobre "qualsevol tema" no dubtis a fer-ho. Estàs creixent ràpid i segurament tindràs molts dubtes. I es segur que amb els teus pares et deu fer tall a fer-ho, però per això està la Mercè. O no?
- Si, clar que si.... vaig contestar

Sortint el més ràpid que vaig poder de l'habitació, amb la certesa que la Mercè s'havia adonat que l'espiava, així com l'enorme erecció de la meva polla que es marcava de ple en els meus pantalons i que no semblava que anés a baixar mai.
Després veient la televisió a la sala, no vaig poder evitar adonar-me de que la Mercè em mirava diferent, com si hagués descobert alguna cosa en mi que desconeixia. Amb el pas dels anys i així m'ho va confirmar ella, aquell dia es va adonar que el fill del seu cap s'estava fent un home, i que, afegia amb picardia, li estava creixent una bona polla sota els pantalons.
Des d'aquella nit i moltes següents, em masturba pensant en la Mercè , somiant amb els seus enormes pits que em ficava a la boca mentre la follava una i altra vegada. Vaig arribar a masturbar dues vegades seguides i, fins i tot, tres a un mateix dia, perquè em tenia com una moto, desitjant que arribés el dijous per tornar a veure. Encara que mai es va repetir l'escena del bany, fins aquell cap de setmana, quan es va quedar amb el meu germà petit i amb mi a casa, per cuidar-nos quan els meus pares es van haver de desplaçar a un casament a Sevilla.

Portava una estona al llit a la meva habitació, esperant que la Mercè es fiqués al llit per poder alleujar la tensió que em recorria tot el cos, tot i que es concentrava en la meva polla, dura com una roca després d'una tarda gaudint de la seva presència a casa. Me la vaig passar sencera com en trànsit, només pendent d'ella, de com es movia, de com parlava, de com s'ajupia per obrir un calaix o recollir una mica de terra, de com es recolzava en el taulell tensant seus pantalons aquest meravellós cul que omplia. Vaig aprofitar totes les oportunitats que es van presentar per xafardejar per el seu escot aquelles dues meravelloses muntanyes de carn, cobertes per un sostenidor negre d'encaix i sense que ella s'adonés de "la meva vigilància", estic segur d'això. A això va ajudar en gran manera les tres cerveses que es va prendre per sopar, em vaig anar al llit, la Mercè estava ja una mica col·locada. Ja que segons la meva mare, la Mercè va tenir una joventut un tant esbojarrada, arribant a anar-se'n a una comuna a Eivissa durant uns mesos, de manera que no em estrany l'aroma a porro que m'arribava al llit des del saló. Estava clar que aquella nit la Mercè anava a dormir molt bé.
Tot d'una la porta de la meva habitació es va obrir i en la llum que entrava del corredor vaig poder veure la silueta de la la Mercè, coberta per una camisa de dormir curta que, en aquesta posició, transparentava completament el contorn de les seva figura.

- Manel , Estàs despert? - em pregunta des de la porta, amb un to "alcohòlic" que no deixa lloc al dubte.
- Si Mercè, què passa? -vaig contestar nerviós, sense saber molt bé a què venia aquesta visita.
- Vull parlar amb tu carinyo, em diu asseient al llit, al meu costat, mentre jo continuava tombat el llit, gairebé paralitzat,i sentint com la cuixa s'ajunta al meu cos, en la penombra de l'habitació, el que, malauradament, no em permetia veure gairebé res.
- Siiiiii .....vaig aconseguir contestar tremolant, perquè sabia que passaria alguna cosa important.
- Mira Manel, t'ho diré sense donar més voltes al tema. M'he adonat que t'has tirat tota la tarda mirant-me i mirant-me. Com et diria? D'una manera especial, no com miraria el fill del meu cap a la secretaria del seu pare, sinó d'una altra manera.
- Ho Mercè .......... no he pogut evitar-ho.
- Tranquil guapo, tranquil. No t'ho dic per tirar-te la bronca, ni molt menys. No hi ha res dolent en mirar així a una dona com ho fas tu. Tampoc cal ser tan exagerat com tu, perquè resultaria aclaparador sentir els teus ulls devorant-me.
- Ho sento, perdona vaig aconseguir balbucejar amb prou feines .... no tornarà a passar.
- No et preocupis maco va contestar la Mercè, mentre m'abraçava no passa res. Algun dia trobaràs una noia que t'agradi i llavors veuràs que bonic és. Un noi guapo com tu, tindrà en la seva vida les dones que vulgui.
- Però és que jo et vull a tu -vaig contestar, al·lucinat de les paraules que van sortir de la meva boca, com si les pronunciés una altra persona; sincerament crec que els pits de la Mercè, només coberts per la camisa de dormir i que es recolzaven contra el meu pit, em van donar el valor suficient per dir-ho.
- Que dius ximple contesta la Mercè, rient. Jo sóc la amiga i treballadora del teu pare,i el dia que t'agradi una millor ho notaràs ..........em va dir, interrompent la frase, quan la seva mà, es va deslligar de l'abraçada que em donava i elevar-se del llit, es va posar, sense voler, sobre la meva polla a punt de rebentar.
- Collons, nen-va exclamar, per sorpresa. Quin tros de polla que gastes, com està de dura!
- Quina vergonya la meva, Mercè, vaig exclamar, tractant de donar-me la volta al llit.
- Ximple, és una cosa natural. Estàs excitat i això no ho pots evitar-ho ...... encara que sigui jo la culpable, el que em confon bastant. Has de alleujar l'afecte o no podràs dormir. Saps què fer? Bé, suposo que si. Collons quin tros de tranca que tens, nen i encara està a mig desenvolupar per la teva edat. En un parell d'anys caldrà veure-la ja rematada.
- És clar que si -vaig contestar ofès, no és la primera vegada.
- T'has de alleujar molt sovint? -em pregunta la Mercè a la penombra de l'habitació, mentre jo notava que aquesta vegada era ella a la qual li tremolava la veu, el que em va semblar divertit, donant-me ànims per vèncer la vergonya que fins fa uns instants em asservia.
- Cada nit he de fer-me una palla o dos ......bé, ja saps .......
- El que?. Escoltar que em pregunta la Mercè, amb veu tremolosa
- Cada nit vaig contestar traient valor no sé on- em masturbo pensant en tu.
- Si!!! home i que mes , de veritat que penses en mi?
- Si Mercè, de veritat. Des que et vaig veure aquella tarda el bany.....no he pogut deixar de pensar em tu..
- Dons expliquem que penses ....... em contesta, acomodant-se al meu llit, al meu costat.
- Dons pensant amb tot el que em passa quan et veig i que entres a l'habitació, et tombes al costat meu al llit i m'acaricies.
- ¿Així? -contesta ella, acariciant la meva cara, el coll i el meu pit.
- Si, just així -dic tremolant com una espelma-després em beses i em et menges la meva boca.
- ¿Així? -em torna a preguntar, dipositant un petó suau en els meus llavis, mentre les seves mans recorren el meu pit.
- Siiiii, així vaig aconseguir contestar, cada cop més excitat, sense saber molt bé si estava passant o només era un somni.
- Després, diu ella després m'ho fas. Ja saps ...... em fas "això" fins al final.

Aquest cop no contesta res, simplement fica la mà sota els pantalons del pijama i suaument agafar la meva polla amb delicadesa, començant un meravellós moviment amunt i avall, pujant i baixant el meu prepuci, que llisca, no sense cert esforç, al llarg del cap de la polla i després del seu tronc.
- Aggggggg,uffffff, gemegava jo de plaer, sabent que potser no podria aguantar gairebé res- és increïble.
- Shhhhhhh, no facis soroll nen, deia ella. Relaxa't una mica, no vull que acabis tan ràpid. Ja que m'he ficat en aquest embolat, vull que et resulti meravellós.
- Treu-te la camisa de dormir si us plau et vull veure tota nua. M'encanten els teus pits......
- Ja ho he notat nen, no m'has tret els ulls de sobre en tota la tarda.

Encara que no la veia la cara, sabia que somreia i li vaig treure la camisa de dormir, deixant davant meu els seus dos enormes pits. Torna a seure al llit, però aquesta vegada em baixa els pantalons per poder maniobrar millor, tornant a baixar i pujar el meu prepuci, encara que aquesta vegada amb més vigor:
- Ummmmmmm -gemega al notar la seva mà en la meva polla, tornant a pujar i baixar el prepuci, d'una manera gairebé dolorós (tenia llavors una mica de fimosi i finalment un temps després vaig haver de operar-me)
- Perdona, et fa mal?
- Una mica, jo sòl utilitzar una mica de crema perquè sigui més suau. Està al bany ....
- No cal, ja que és la primera vegada, que sigui un servei més complet -afegeix deixant caure el cap. Encara que no veia res, mai oblidaré com els seus pits, durs com roques, es recolzaven en les meves cames i com la meva polla lliscava dins de la seva boca càlida i humida i calenta.
- Deu del cel, exclamar sentint que estava al cel del plaer, mentre el cap de la Mercè pujava i baixa al voltant de la meva dura polla. Anys després em donara compte que la Mercè era una experta mamant polles, però en aquest moment qualsevol cosa m'hagués semblat increïble, atès que era la primera vegada que una dona i quina dona! es ficava la meva polla a la boca i me la xuclava com si no hi hagués un demà.

- T'agrada guapo ?, T'agrada? pregunta, aixecant el cap uns instants mentre es treia la polla de seva boca per respirar
- És al·lucinant Mercè, al·lucinant...m'estàs matant de gust
- M'alegro amor, em diu, mentre torna a baixar el cap i reinicia la seva mamada, mentre sento, com a novetat, com una ma m'agafa també la meva polla i l'altra oprimeix el meus ous.
- Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh, m'encanta...no em puc creure Mercè que t'estiguis menjant la meva polla....
- Això no hi ha qui ho aguanti.

Així que no trigar molt a estremir i començar a fer espasmes, deixant a les clares la imminència d'una bona correguda, mentre ella impassible seguia i seguia amb la seva tasca de xuclarem la meva polla.
M'estava tornant boig, així que només vaig pogué deixar-me portar, encara que això si no vaig a fer-ho sense tastar aquells meravelloses pits, pel que estirar les meves mans i els agafar amb fermesa, sentint la seva duresa i la seva opulència.
-Em corro Mercè! ¡Em corro!, li vaig dir, gairebé cridant, mentre, es movia el llit dels meus espasmes, i sentint com els raigs de semen entraven a la seva boca, sense que la retirar ni un moment, deixant que fins a l'última gota es diposites al seu interior. Jo només podia deixar-me portar, buidant-me a la seva boca; després, quan ja nota que la correguda havia acabat, va retirar la seva boca centímetre a centímetre pro la longitud de la meva polla, permetia que el semen es diposites al llarg, fins a deixar-coberta de llet blanca i espessa tota la meva polla.

- Quina escorreguda nen, ha estat una passada. Tenies els ous a vessar, no m'estranya que et sentissis malament.
- Gràcies Mercè, gràcies, contestar, donant-li un petó a la cara, ha estat meravellós.
- Era el mínim que podia fer per tu ...... si, com dius sóc la causa dels teus "mals", encara que realment crec que també ho he fet perquè estic una mica borratxa. Segurament demà em penediré de tot això.
- Només puc dir-te que m'ha encantat vaig contestar, netejant-me amb una tovalloleta humida que i havia a la tauleta de nit i que .... m'agrades molt.
- Camina ximple, deixa't d'històries, que soc la secretaria del teu pare. Busca't una noia maca amb la qual passar-t'ho bé i deixar-te d'històries. Podria ser la teva mare, així que oblida't....... perquè m'estic començant a sentir malament. T'ho he fet perquè em venia de gust i perquè et veia malament .... però ara m'adono que m'hauria d'haver quedat quieta.
- No t'enfadis Mercè. Faré el que dius i em buscaré una núvia....... Però mai oblidaré el que ha passat aquesta nit.
- Així està millor nen em diu donant-me un petó, almenys ara podràs dormir bé i molt relaxat - afegeix, agafant-me la polla de nou, esperant trobar-la ja sense erecció..
- Però nen! Què és això? És que no et relaxes mai? -afegeix, al notar com la meva polla estava encara com una roca, desitjosa de tornar a ser utilitzada.
- Mercè si no em corro dues vegades, no puc dormir .... dic posant veu de pena.
- Seràs cabrit, em contesta, tornant a ficar-se la polla a la boca, però acaba aviat que tinc son.

- Vaja que tindràs contentes a totes les dones que coneguis d'ara en endavant; qualitat i quantitat no et falta, afegia just abans que la polla llisques dins d'ella.

Aquella nit va canviar la meva vida, encara que menys del que jo creia, ja que aquell mateixa setmana li va sorgir a la Mercè un treball a Brussel·les, d'on només tornava per Nadal, perquè a l'estiu s'anava sempre a algun lloc exòtic. A més, aquell primera nadal ja va venir amb un acompanyant, de Michel, 1 belga amb el qual es va casar a l'any següent, així que a poc a poc vaig anar oblidant-me del que havia passat aquella nit, que es va convertir en un agradable record de la infància. No obstant això, en el fons del meu cor jo estava segur que estàvem predestinats a "trobar-nos" més vegades en aquesta vida i que, més tard o més d'hora, aquesta dona seria meva. I tant que ho va ser ja que em el temps me la vaig està follant durant tres anys tot i està casada....


MANELSEX

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer