Els tres porquets i el bar-restaurant

Un relat de: laia bernaus

En el cor d'un bosc, hi vivien 3 porquets i la gent del poble els i deien els 3 porquets.
Al poble que vivien no venia molta gent. I no era popular. Com he dit al poble no hi havia molta gent per això els porquets no sabien amb qui jugar.
Com que eren molt actius van pensar: i si fessim un
Bar-restaurant????? - va dir el porc gran- Bona idea!!!! Entre tots van fer el bar-restaurant. I al cap d'un temps... Ja havien acabat el bar-restaurant,llavors van pensar: com li podem posar?? I un porc va dir: Ca la Maria. Al bar li van posar així perquè la seva mare es diu Maria. El restaurant encara no està obert, els i falten mobles,però ho tenen tot pensat!!! Com que li han posat el seu nom a la botiga, està molt contenta i els hi ha donat, els suficients diners per comprar mobles!!!
Han anat a varies botigues a veure mobles i no en trobaven cap fins que un dels germans va dir: millor que marxem cap a ca.... i m'entres parlava, va girar el cap i va veure un munt de sofàs, de televisions.... van anar allà i van comprar tots els mobles, que necessitaven. Van carregar tots els mobles al cotxe, i directes cap a casa!!! Els van posar al lloc, i van acabar suant, es van fer un bany a la piscina encara que sigues hivern, i van acabar refredats. Però va valdre la pena l'esforç. Al cap d'un temps el poble va estar ple de gent. Els 3 porquets van poder jugar i el poble va ser feliç.

Comentaris

  • carpe diem. | 03-07-2009

    Laaia!
    mira que hi ha gent que en sap d'escriure!
    (una d'elles ets TU)


    PD: No te'l valoro perqué ja te'l vaig valorar fa temps.

  • Que maacoo(:[Ofensiu]
    carpe diem. | 27-06-2009 | Valoració: 8

    Laiaaaaa!

    M'agrade el conte, es bunic, com l'altre q vas fe!

    Petons uapa, mes endavant fai la 2na part del relat akell!

  • "I tu qui ets ¿?", preguntes[Ofensiu]
    rnbonet | 26-06-2009

    Doncs uns iaio valencià que va quedar enamorat de la frescor, innocència i imaginació desenvolupades a "Els problemes de Gepeto".
    Salut i rebolica!

l´Autor

laia bernaus

2 Relats

9 Comentaris

1961 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75