Els problemes d'en Gepeto

Un relat de: laia bernaus

En un poble que es deia Nova York, un home anomenat Geppeto, tenia una floristeria i li va posar de nom: Ricco.
La gent estava encantada!! La botiga era fabulosa, i en Geppeto també. Aquell poble hi havia molta gent, cada dia anaven a comprar flors al Ricco. Tot el poble, tota la gent, estava encantada de tindre, una floristeria tan bona, i un senyor tan amable. El Geppeto tenia una dona que es deia Rita. La Rita, era molt dolenta. Tenia molta enveja del Geppeto, i un dia va pensar: i si enverino en Geppeto!! Clar que sí, u tinc que fer!!
El dia següent va anar a la farmàcia a comprar Drec. Quant va arribar a casa, va preparar un suc de taronja, amb la pastilla a dins, i es va desfer. Quant en Geppeto va arribar de treballar, va agafar el suc i se'l va beure. Al cap d'una estona... El Geppeto, estava marejat, tenia vòmits... i la gent del poble estava preocupada per en Geppeto. La gent, el van portar a l'hospital, menys la seva dona, i ho van trobar una mica rar. Sort que en Geppeto va resistir, i es va salvar. A la seva dona la van interrogar i no va passar res. El dia següent, li va posar en els medicaments que es prenia. Li va agafar un altre cop, i el van tornar a portar a l'hospital. Aquell cop va anar en serio, li van fer un mun de interrogants al Geppeto, que havia menjat quan li havia passat i va dir: el primer cop, un suc de taronja que me'l va fer la meva dona, i el següent un got d'aigua que me la fet la meva dona. Crec que la teva dona es la provocadora de tot l'embolic. Llavors amb unes màquines especials, li van dir: tu li has fet un got d'aigä al teu home, i li has posat Drec o Xupi?? Si deia la veritat, es posava verd i si deia mentida, es posava vermell. Quant va contestar la primera pregunta va dir que no i es va posar, el botó vermell. I desprès va dir: si, Derma!! Llavors es va arreglar l'embolic i el Geppeto va viure feliç, amb la Riki, la seva millor amiga del Geppeto.

Comentaris

  • Tenint en compte la edat[Ofensiu]
    T. Cargol | 28-06-2009 | Valoració: 9

    et posaria un 8,5 però com els nombre han de ser enters naturals, i no racionals, i arredonint cap amunt et poso un 9,...

  • Catxumdena, 'laia'![Ofensiu]
    rnbonet | 25-06-2009 | Valoració: 10

    I què roinassa i dolenta era la dona del Gepeto!!! Més que la bruixa Maduixa i totes les seues veïnes!

    Salut i rebolica, al·lota!

    PS. I encara que fa temps que no valore, et pose un 10. Hala, hala, ¡ hala!

  • Magrade[Ofensiu]
    carpe diem. | 25-06-2009 | Valoració: 8

    Que maqooo!!

    m'agradee(:

  • Autora[Ofensiu]
    laia bernaus | 25-06-2009

    Jo soc l'autora i em poso un 8 perque encara li falten detalls com veieu jo no soc d'aquelles persones que mir com que el conte es meu mel valoro i mi poso un 10 i als altres un 1 o no els valoro pero aixo no es valorar aixo es ser un aprofitador!!


    Espero que hos hagi servit d'alguna cosa.

    A sii i COMENTEUU MOLT!!!

    BYE BYE

Valoració mitja: 9

l´Autor

laia bernaus

2 Relats

9 Comentaris

1964 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75