els okupes!

Un relat de: *una lluitadora

Quan busquem en el diccionari el significat d'ocupar un lloc, una cosa, etc. L'únic que trobes és una definició com una altra, però quan les persones parlem de persones que ocupen o sigui okupes tothom parla amb menyspreu com si fossin una espècie rara, i l'únic que fan es ocupar un lloc que a vegades no és seu, perquè si aquella casa no està comprada per cap immobiliària i no té amo, no estan ocupant aquella casa només estan en una casa abandonada.
Les persones sovint jutgem a les altres sense conèixer-les però és que hi ha persones bones i dolentes en els grups socials d'avui en dia! Si coneixèssim els okupes tan bé com un amic segur que ens adonaríem compte de que d'acord poden ocupar cases i que no ens agradaria que ens ho fessin però no són tan mala gent com la televisió i l'estat els descriu, si els coneixèssim bé veuríem que són persones normals i corrents que tenen els seus pensaments com a tots nosaltres, el que passa que perquè ocupin cases això ja treu que siguin bones persones?
I què amb les persones que fan bulling, que això no a sorgit d'ara això fa anys k existeix aquesta gent la majoria són els killos (pelados per alguns) aquests són els que fan agressions, però el que passa es que ens deixem vendre per un govern que el que fa es manipular-nos com vol i no tindria que ser així els okupes tenen tot el dret a ser reconeguts cm a persones no com a cosa rara, clar parlo des del punt de vista de conèixer okupes i a molta gent li semblarà estrany el que diré ara però aquesta gent que tan critiquen alguns els okupes m'han ajudat molt a tira endavant. Els nostres pares o alguns ens han ensenyat a que ens em de fer amics de tothom però estic segura que si alguns pares els hi portem a gent okupa no diran re davant d'ells però si que prohibiran als seus fills a no anar amb gent com aquesta segons ells serà per protegir-nos però els nostres pares no han conegut gent així i per això es creu tot lo de la televisió.
No vull ofendre a ningú amb aquesta critica, només dir que tingui la gent la ideologia que tingui ens em de respecta i també l'hem de conèixer abans de jutjar a ningú.


Perdoneu si he ofes amb el text no es la meva intenció!


Comentaris

  • certament[Ofensiu]
    bufanúvols | 11-11-2006 | Valoració: 10

    Els teus relats tenen la virtud de transportar-me als meus setze. Jo ara en tinc deu més i, quan rellegeixo allò que escrivia, no puc evitar pensar que per molt que hagi canviat, hi ha alguna cosa en totes aquelles frases i versos que encara segueix viu. Escrius d'una manera molt autèntica i això et fa molt especial. Et continuaré llegint!

  • M'agrada com escrius, tal com raja, tal com penses, sense filtres; encara que a vegades fa una mica mal a la vista per les faltes, però tranquila que ja milloraràs.
    Anant al tema del relat: tota la raó. Som en una societat on els prejudicis i la hipocreisa són a l'ordre del dia. M'ha agradat com ho has explicat:has defensat la seva manera de viure i de fer sense mostrar la teva ideologia, sinò des d'un punt de vista bastant objectiu, i això és una cosa que no sempre s'aconsegueix i té molt de mèrit, almenys al meu parer.
    També he llegit el teu altre relat, està bastant bé, és una justificació de la teva ideologia, però amb una certa base: violencia per violencia, no violència gratuïta.
    Et poso a preferits i intentaré seguir llegitn-te.

    No t'aturis

    Juseph


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena


l´Autor

Foto de perfil de *una lluitadora

*una lluitadora

2 Relats

4 Comentaris

2276 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Soc d'un poble del maresme pineda de mar exactament, m'agrada molt escriure però hi ha una cosa que no fa que escrigi mol que són les faltes d'ortografia però que i farem tot es agafarli el tranquillo per no ferne, lluito per el que crec, i no mimporta fer mal a la gent si són ells els primers que em fan mal a mi, soc sincera, diuen que sóc rebel, magrada molt el rock en català tipu obrint pas(encara que sigin valensians jo els considero catalans), lax'n'busto, els pets, també m'agrada molt skalariak, ska-p, i molts més....vai neixe el i d'abril de 1990 osigi ara mateix tinc 16 anys!

no dire res més bueno només una cosa que em perdoneu per les faltes d'ortografia espero ferna les minims posibles...

*una lluitadora