ELLA

Un relat de: Teree.
- No n’hi ha hagut mai cap com tu. No tan sols has set la primera, sinó la única persona de la qual jo he estat completament enamorada. No espero que em diguis el mateix, però volia que ho sabessis.


Es va inclinar contra mi i sentia el seu cos, el seu braç m’envoltava amb fermesa. I el seu propi cos va començar a tremolar amb mateixa ànsia que havia experimentat la primera vegada que haviem estat juntes.
Tot era perfecte. Semblava que els anys que haviem estat separades ja no tinguessin cap importancia. Va alçar el cap de la meva espatlla i els seus ulls brillants, per les espurnes del foc, buscaven els meus. Vaig sentir una fiblada dins el meu cor. L’havia enyorat tant…Un cop els seus ulls color mel van trobar els meus, perduts davant la inmensa foscor de la nit, vaig besar-la dolçament als llavis. Em va acariciar la galta i s’inclinà lentament. Sentírem que els anys de separació es dissolien en la passió.
El coll, la galta, les parpelles, sentia que la humitat de la seva boca persistia en cadascún dels punts que els seus llavis havien tocat…

Comentaris

  • molt tendra retrobada...[Ofensiu]
    joandemataro | 21-04-2011 | Valoració: 10

    expressada amb gran tendresa i sensualitat
    et felicito
    una salutació des de mataró
    joan

l´Autor

Foto de perfil de Teree.

Teree.

2 Relats

2 Comentaris

1318 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor