EL VOL DE LA SATISFACCIÓ

Un relat de: sndiaty
Aquelles celles poblades amb caràcter , el front sortit com el geperut de notre -damme que et feia una mira robusta, la teva mirada profunda i trista i de sobte em vas agafar la cara amb totes dues mans, notava la teva força tendra a través de cada dit i em vaig sentir desitjada i plena. Em vas agafar i em vas fer un petó suau, descobridor ,humit.La teva llengua em llepava amagadament tot això després de mesos de correus i dubtes i enmig d'una pizzeria d'un centre comercial de Madrid.
Vam anar a casa teva, sentia vergonya, timidesa. A casa teva em vas agafar pel coll i m'hi vas fer un petó intens. Uf, crec que només els que ens excita que ens facin petons així sabem el que pot suposar. Pura excitació, pura sensació.
Punt dèbil. No resisteixo.

El meu cos ja no es controlava .Uf! Només un sospir interior pot definir aquell plaer sense penetració. El sospir d'una dona.
M'havia de venir la regla i això escalfava més l'ambient. Tot el cos tens i preparat amb ganes de sentir el gust de sexe masculí.

Em vas despullar a poc a poc, observant-me . Em moria de vergonya , no sabia què pensaves ni què senties... però estava accelarada i en part sentia morbo sentir els teus ulls acaronant els meus mugrons . Tenia pressa per notar-te. Et va sorprendre aquesta meva impaciència i a mi em va sorprendre la teva lentitud, el teu fer amorós. Em vaig entendrir.

- Berta, no hi ha pressa. No hi ha pressa - i em vas tornar a fer un petó apretant-me un mugró. Un sospir interior.
Et vas despullar i et vaig mirar. Eres diferent despullat de com t'havia imaginat però m'encantaves igualment. Sabia que tot era descobriment i atracció més enllà del físic i de les paraules.
El teu penis no s'aixecava del tot però va aconseguir donar-me plaer d'una forma bestial. M'agradaves tot tu, la mirada pensativa, les teves cuixes, els teus engonals , els teus testicles.
Em vaig girar i em vas llepar l'esquena resseguint la columna, ostres, allò seria impossible de no tornar a repetir.
El teu cabell negre feia un contrast d'escàndol amb la teva pell pàl.lida de gent del nord.
Ai, sí....
una mirada directe als ulls, penetrant.
Uf,a dins apretant, els ulls tancats.
Olor de sexe.
-Acabes? mmmm... vull que acabis!-
Sense saber com, em ve de cop un orgasme.Ostres! em va fotre aquell orgasme inesperat. Potser hauria de descansar una mica ara!.
Estava molt relaxada i tu encara no havies acabat. Però et quedava poc, així que vaig posar una mica d'atenció en el moment per tal de que tinguessis el màxim plaer possible també.
- Arribo Berta, estic a punt.
Aleshores, em va tornar a venir una excitació formiguejant.
- Fes, fes , endavant, ara et toca a tu, preciós!
Vas fer 4 gemecs i tot el teu cos es va relaxar.
- T'has corregut?
- Sí...
Et vas estirar al meu costat , em vas dir nanit i et vas girar d'esquena.
Jo em vaig quedar pensativa , aquí faltava alguna cosa... una carícia, un somriure?
Al cap de 3 hores m'aixecava per marxar, sentia ganes de fugir, l'excusa del vol va ser perfecte. Un cop vestida i mig en condicions amb la son enganxada i les lumbars adolorides de la sacsejada nocturna, vaig marxar. Ens veiem, et vaig dir amb un to amable.
Quina nit, tu!
Anava amb temps de sobres, així que vaig poder parar a un bar i fer un esmorzaret bo.
De sobte, vaig pensar amb en Pep, el meu primer xicot, el primer noi amb qui vaig fer l'amor. Ell mai m'hauria donat l'esquena després d'un "polvet" i m'hauria acariciat una mica després.
Vaig agafar el croissant i em vaig fer queixalada. Vaig tancar els ulls i els vaig obrir. Era hora.

Vaig agafar la maleta de color lila intens amb força i vaig anar directe al meu vol.
Al meu vol.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

sndiaty

4 Relats

6 Comentaris

2432 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00