El terrat

Un relat de: Teix
Abril, just després de Sant Jordi, feia un dia assolellat, d’aquells que són preludi de l’estiu que s’apropa i que en altres circumstàncies, sens dubte, hauria anat a la platja... però el maleit confinament m’obligava a quedar-me a casa... feia molts dies, masses i començava a enyorar moltes coses.

Em vaig fer un arròs per dinar acompanyat d’un vi blanc del Priorat realment sorprenent, tant que casi que em vaig acabar l’ampolla sencera amb el que, havent dinat, em va agafar una nyonya tremenda, així que vaig pujar al terrat de casa amb intenció de fer una becaina al sol. Semblava un dia d’estiu i em vaig estirar damunt d’unes mostres de gespa artificial que tenia per allí i em vaig treure la roba fins quedar nu...

Hi havia un silenci estrany fruit de la manca de transit per causa de la pandèmia i només es sentien els xiscles de les orenetes que ja regnaven al cel. El sol era fort, tot i que, hi havia una suau brisa que em recorria la pell recordant-me que encara no era l’estiu.

Notava com el sol m’escalfava i, pensant que potser m’hauria d’haver posat crema protectora, em vaig deixar endur per la son... de lluny sentia el soroll d’unes passes descalces que s’apropaven i, sense obrir els ulls, vaig notar la teva presencia que s’agenollava al meu costat sense dir res... sentia la teva ma acariciant-me l’esquena, recorrent-me amb la punta dels dits tota la columna, se m'eriçava la pell al pas de les teves carícies. Em posaves la ma al clatell i la baixaves lentament fins el cul i gairebé l’entrecuix... vaig separar les cames, m’estava excitant. Sentia com el penis em pressionava la panxa... vaig donar mitja volta mantenint els ull tancats... t'imaginava nua al meu costat.

Les teves mans van seguir acariciant-me, ara el pit i la panxa i després, baixaves i em recorries el penis suaument amb la punta dels dits una i una altra vegada. Et vas inclinar i em vas començar a petonejar el mugrons, a mossegar-me’ls i després baixaves llepant-me la pell amb la punta de la llengua fins al melic fent-me esborronar. Notava com el penis s’aixecava tot sol quan t’hi apropaves, com esperant-te. Me'l vas començar a llepar, recorrent-lo de baix a dalt i, quan arribaves a la punta, resseguies amb la llengua els contorns de gland... jo em fonia, sobretot quan notava la calentor de la teva boca si l’engolies. Tot d’una, eixarrancant-te agenollada com estaves, et vas posar damunt de la meva panxa i agafant-me el penis amb la ma et vas penetrar... jo seguia amb els ulls tancats gaudint de les onades de plaer que em pujaven pel cos, sentint la teva olor humida.

Et vas inclinar endavant i em vas començar a morrejar... notava els teus llavis calents, la llengua i com els teus mugrons em rosaven el pit... seguia immòbil, gaudint de les sensacions que em produïa el teu moviment rítmic. Ara amb les mans recolzades als costats, pujant i baixant la pelvis fent que el penis entres i sortís lentament del teu cos...

Anaves accelerant el ritme a mesura que et pujava l'excitació... respiraves profundament, sentia els esbufecs a la cara i imaginava els teus cabells esvalotats damunt del meu pit... pujant i baixant el cos cada cop més depresa i amb més força, sentia com et penetrava profundament... tu cridaves i em cavalcaves sense mesura fins que de sobte amb un xiscle ofegat et vas quedar molt quieta prement-me amb les cames... esclatàvem!

Després tornava a sentir el silenci, les orenetes, l’escalfor del sol cremant-me la pell, el bàtec del cor excitat i el penis encara palpitant... un líquid em formiguejava per la panxa regalimant lentament cap al costat i el somni s'esvaïa amb enyorança...

Comentaris

  • Un Somni temptador[Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 30-04-2020 | Valoració: 10

    Felicitats, molt ben redactat, un bon ritme.
    Neus

  • Somiar[Ofensiu]
    Canela fina | 30-04-2020 | Valoració: 10

    Quin somni més deliciós ens regales, en aquests dies de confinament els desitjos passen a realitats, sobretot en somnis. Sort en tenim de poder somiar!
    Molt suggerent, un bon relat amb un ritme que arrossega la lectura per tot el cos del protagonista. Abraçada ;)

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Teix

3 Relats

6 Comentaris

2109 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Últims relats de l'autor