El rastre del temps

Un relat de: agarga

Noto que em desespero. Cada dia, cada hora, cada minut, cada instant, sento que estic atrapat. Tu em vigiles, m'agafes i no em deixes anar, persisteixes i mai acabes, ets la meva ombra, l'alegria i la tristor. No puc seguir en el present i això m'esgarrifa. Tu em fas envellir, i alhora oblidar. Quan més et necessito, gairebé no ets constant en els meus sentiments i me'ls robes sense escrúpols, en canvi, quan més em manques, balles en la meva consciència, com si fossis paraules enlaire i això em fa enfurir. Sento com les passes del neguit m'amenacen per l'esquena, i és quan sóc incapaç d'articular ni tan sols una paraula, estic sotmès a una profund temor a perdre tot allò que més estimo, la por a perdre't formen les cadenes més fortes que subjecten el meu cor.
Tu em limites cada fet, i jo enrabiat i odiós sé que no hi puc fer res. Simplement deixar-te passar, tot i que a vegades voldria retenir-te, alhora també, voldria deixar-te passar el més ràpid possible. Ets com l'aigua que s'escola per les roques, que viatja fugissera però que sempre retorna al seu origen, a la seva veritable essència.
No entenc perquè esvaeixes el passat, els meus records i els meus pensaments creats per la imaginació, dilueixes l'esborrany de la meva història, i em transportes a aquest paradís artificial creat pels teus impulsos, a aquest paisatge d'absència i buidor.
Cada instant de la meva vida és un pas més, que forma part d'un camí, que poc a poc es va fen més gran però quan m'abandonis tot haurà acabat.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • M'encanta[Ofensiu]
    Marina Ramírez Gallardo | 09-10-2008 | Valoració: 10

    aquesta manera d'explicar les coses m'agrada, transmet tot allò que et passa pel cap

    et continuaré llegint :)

    marina

l´Autor

agarga

1 Relats

3 Comentaris

1029 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor