El nadal, Girona i tu.

Un relat de: feliç
M'encanta el Nadal, és una època de llum, colors, olor a xocolata, cafès, amor, somriures innocents d'infants a l'obrir un regal o bé davant l'aparador, temps de petons al carrer, mans amb guants agafades...

Una de les coses que més m'agrada és Girona, des de petita que l'he vist cada nadal vestida de festa, a ella i a tots els seus carrers i carrerons, allà amb trobo cada any amb els que més m'estimo. Any rere any repetim la mateixa tradició, el mateix procediment... M'agrada tant. Mai es fa pesat, sempre es entranyable. Sempre, any rere any m'acaba caient alguna llàgrima de nostàlgia i enyorança per aquells que ja no estan amb nosaltres, espero que allà on siguin, siguin sobretot feliços. Sempre penso si compleixo la promesa que et vaig fer avi, jo era petita, però la recordo amb exactitud. Espero que des d'on siguis creguis que la compleixo i que mai, mai et decepcioni, intento cuidar a l'àvia el millor que puc. No deixaré que li passi res, de veritat.

I finalment, tu. Amb qui vull compartir la meva vida, amb qui passo el nostre primer nadal, amb qui viuré aventures i dormiré llargues nits. A tu, que tant t'estimo. A tu que no et vull perdre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de feliç

feliç

2 Relats

3 Comentaris

1303 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00