EL MILLOR REGAL DE LA SETMANA

Un relat de: Quica
M’encanten els dissabtes al matí, perquè el que em desperta potser és el plor dolç i llunyà d’un nadó veí, o bé la clienta de la fruiteria de sota casa, que diu un bon dia amb molta energia... Sense pressa, amb la ràdio de fons, esmorzo el pa torrat amb melmelada i formatge fresc. La millor dutxa de la setmana, i ben guapa, cap a buscar el diari.
M’encanten els dissabtes al matí, perquè per mi és quan comença la setmana. Sí, començar-la amb dissabte m’aporta alegria. De casa a la cafeteria Cal Clot, passant pel quiosc, hi ha la distància justa perquè el fred no et cali dins el cos quan és hivern, i la calor no et fassi suar la gota grossa a l’estiu.
M’encanten els dissabtes al matí, perquè a la cafeteria de Cal Clot sempre m’hi espera algú; potser un fill, per explicar-me alegries i de tant en quant alguna pena, o bé alguna de les nebodes, per compartir anècdotes que ens fan riure una bona estona. També la companya de feina, que just passava de casualitat, i que compartim els 20 minuts justos per comentar-me que anirà a mercat, o bé a la perruqueria, o que el seu fill ha tret un 8 en l’examen de matemàtiques.
M’encanten els dissabtes al matí, perquè sé que saps que hi estic. Miro per la finestra de la cafeteria, i et veig. No falles mai. M’agrada l’instant en que ni fills, ni nebodes, ni companyes de feina... no són conscients de que les nostres mirades es creuen per regalar-nos un somriure. M’imagino un dissabte al matí, sola, a la cafeteria Cal Clot, i em pregunto: “entraries a fer el cafè amb mi ?”
M’encanten els dissabtes al matí, perquè és quan rebo el millor regal de la setmana; el teu somriure.

Comentaris

  • FORA DE CONCURS[Ofensiu]

    Benvolgut relataire, has clicat la pestanya per participar en el concurs ARC de microrelats, i creiem que ha estat per error. En el teu cas, el relat no està enfocat al gènere narratiu d'aquest mes, que és Ciència-ficció.

    Si la teva intenció és participar, et demanem que ens enviïs un relat que s'avingui a la temàtica que marquen les bases del concurs.

    Si has clicat per error la pestanya del concurs, et demanem que la pròxima vegada que vulguis publicar un relat que no sigui pel concurs, vigilis de no clicar-ne la pestanya, per no complicar la tasca de control de relats rebuts.

    Aquest relat NO entra a concurs.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Quica

2 Relats

1 Comentaris

581 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor