El millor llibre mai escrit serà en blanc!

Un relat de: queralt

Sé que la mirada ,ara que estic sola, és cruel.
No vull que em vingui la inspiració per maltractar-me més. He de renunciar a escriure? A pensar? I tot per deixar-me de fer mal. És patètic, res té sentit. Les coses que m'estimo són fràgils i sovint irreals. Masses anys encegada. Però qui et diu que ara no ho estiguis? No sé res, no sabem res, ignorància per damunt de tot, no hi podem fer res. Tot són intents d'una il·lusió, una figura, un espectacle...tots busquem la raó de viure quan no en veiem cap. Quan la vida segueix i sembla que surt el sol, llavors no és el moment per preguntar-se sinó que és l'hora de seguir endavant. Sort d'aquestes espurnes d'esperança! Tot ens canvia, mai no hem sigut de cap manera, la Queralt, va ser, era i potser serà, però mai pots dir és, ja no és aquella Queralt.
Una música dolça em pot fer canviar, una frase em pot fer esgarrifar, un silenci matar, un crit embogir, un somriure desitjar, una trucada viure, tot és i deixa de ser a la vegada.

Comentaris

  • tan bonica[Ofensiu]
    ANEROL | 09-05-2008

    i tan trista

  • jos monts | 09-05-2008

    Hola Queralt.

    Fa dies que no llegeixo res de tu, "on ets?".
    Aquest escrit teu te molta melangia, parles d'una il·lusió frustrada, crec que esta bé, menys que tu no siguis la protagonista.
    Al que si et puc receptar és una musica molt dolça "tendresa", per que el cor de la protagonista es feble.

    Fins la proxima.

l´Autor

Foto de perfil de queralt

queralt

22 Relats

14 Comentaris

19274 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
escriure és entendre'm
escriure és vida
escriure em va salvar...

Vaig nèixer a Berga, el 86. Escric des de que tinc memòria. La vida dels que m'envolten està filtrada en els meus escrits. Massa sovint la mort ha estat present a la meva ment, de la manera que l'escriptura m'ho ha fet veure, espero a través d'ella recoperar part de vida.