el de sempre

Un relat de: partisana

I em dius que perquè tinc secrets...que perquè no tinc una vida familiar...la resposta és molt senzilla. Perquè criminalitzes tot el que dic, la manera com penso, la meva forma de vida, els meus pensament...tot.
A mi també m'agradaria explicar-te les coses, les meves inquietuds, la meva vida, el meus desenganys amb aquesta, però no puc. Sempre m'humilies, em tractes com si no tingues sentiments, com si jo només anés a la meva... si sabessis les nits que m'he passat plorant per tu...si sabessis la por que he arribat a passar per tu...l'ànsia per fer-ho tot bé i que quan arribessis no em renyessis...i el fort es que sé que m'estimes i que sóc el més important en la teva vida...

Comentaris

  • Cal dir..[Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 11-03-2006 | Valoració: 10

    que fins que no et trobes en la mateixa situació que tu, LaurA, els de l'exterior, ho tenen molt facil per dir, que, no et preocupis...i....que potser és perque no saben del tot expressar el que senten...com diu l'averrois.
    Desde dins, però, també és molt facil fotre les culpes al pare/mare... o dir...que...nosaltres mateixos som l'error...quan....dins aquesta situació, no hi ha cap error...HI HA UN PROBLEMA...i sigui de qui sigui la culpa, si en volem dir així...
    és molt dur, tenir por...a la persona...que...t'estima(a la seva manera)...i que ha aprotat alguna cosa perque tu, siguis aqui....
    és molt dur...
    Però cal tirar endavant... Cal superar el...problema... i cedir, en algunes coses, encara que per dins les mantinguis....cal fer creure que ho has deixat, ho has oblidat, que no ho tornaras a fer, perque ELL et deixi uns minuts....
    Els insults, les humiliacions, els crits, i els meus plors, m'han ensenyat a ser més forta, i també cal que li doni les gracies, potser és la seva manera d'educar-me perque, pugui valer-me quan sigui gran...també m'ha ensenyat com no he d'educar als meus fills/filles.... i m'ha esenyat com una persona, MAI, mai ha de tractar a una altre.aL MEU PARE, SINCERAMENT, EL DUC SEMPRE AL MEU COR, COM UN PARE I COM UN ANTI-EXEMPLE.
    Les agressions psicològiques, son les agressions més dolores que poden fer-te....
    Tot i això, si estas preparada, actues com cal, i lluites per la teva propia conciència, sense deixar que ell te la aconsegueixi canviar, o te la buidi, sigui per la raó que sigui, hauras aprés a conviure...Ell et voldrà canviar a tu, sempre, tu saps que a una persona no la pots canviar, ni amb parales ni amb fets, si ella no vol es clar, però, no intentis mai canviar-lo tu, és tant clar que si a tu no et pot canviar, a ell, tu, no el podras canviar.
    Cal apendre a lluitar...pel que tu creguis just, encara que ell, no ho vegi tant clar..o ho vegi del tot fosc, cal seguir endavant.
    LLIURE SEMPRE....

    (EM D'ESCRIURE EL LLIBRE EEH!!!!!) T'ESTIMO

  • A vegades...[Ofensiu]
    AVERROIS | 17-01-2006

    ...els pares no sabem expressar el que sentim, ens pot mès el fet de no equivocar-nos i que els nostres fills vagin pel camí equivocat. Ja sè que pot semblar una escusa, però hi ha moltes vegades que un petò, una abraçada i un t'estimo a cau d'orella fa miracles. Una abraçada.

l´Autor

partisana

5 Relats

5 Comentaris

4725 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99