EL CAPITÀ I LA PRINCESA

Un relat de: JOFRA

EL CAPITÀ I LA PRINCESA

La Princesa Victoria, va conèixer el Capità Xancleta al BALL DE LA CLUSCA ,
que tots els anys, la nit de Sant Joan es celebrava al Palau Reial de Montserrate, a
Sintra , prop de Lisboa , Portugal.
Entre dansa i dansa , la Princesa i el Capità i el Capità i la Princesa, fent honor al nom del BALL tingueren un parell de rebolcades rera una magnòlia de mata baixa.
El Capità Xancleta rodolà pels mars de tot lo món , fins que ... passats els anys, els batecs del seu cor el dugueren de bell nou al Palau de Sintra.
Allí retrobà a la princesa al balcó encara enamorada , amb la bessonada diferida de mirada entremaliada fruit d'aquella nit de desenfrenament .
Encès de renovat desig tot i la torna, tal com si pugés al cim de tot del pal de la bandera del vaixell, de tres salts s'enfilà al balcó i sens llevar-se les xancletes
Li oferí la més dolça flor tot declarant amor per sempre a la Princesa i als seus nens.
Gatillepa, 06 d' Agost del 2001
Diada del divuitè aniversari i 7 dies de la Boda de la Princesa i el Capità.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

JOFRA

3 Relats

0 Comentaris

2600 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascut a Vic a la " Clinica de la Alianza " el 2 d'Abril del 1951 amb ajuda de la comadrona i sobretot de la mare. Pelut i amb cap de meló , l'avi me'l volia pastar. No vaig voler anar amb les monjes i em van dur als maristes als quatre anys i mig . Als 15 , dés del col.legi del Carrer Clavería 10 de Girona escrivia cartes a casa en castellà fins que un dia vaig dir s'ha acabat , prou, em vaig treure la h de Franch i em vaig posar a escriure amb la meva llengua. El l pare em va dir que fantàstic peró que lo de trure'm la h no tocava . Després i fins avui pens que no m'ha pas anat del tot malament .