Despertar d'un malson

Un relat de: Filla del Vent

Hola, no se perquè però tinc ganes d'escriure. No se perquè ni sobre que escriure però ha sigut sentar-me davant de l'ordinador i els dits m'han anat sols. En realitat tinc una idea del perquè d'aquestes ganes d'escriure. Últimament he estat llegint coses que m'han fet pensar molt i el meu cap està emmagatzemant un seguit d'idees que no paren de donar voltes i de moure's dins del meu cap. És com si les coses més essencials de la meva vida haguéssin canviat el seu significat. Ja no hi ha res en que poder confiar i estar segur del tot de que és veritat i no una mentida més. Perquè que és el món sinó un conjunt de mentides relacionades entre elles? Un teixit fort i què fa milers d'anys que la gent intenta què no es faci cap forat. Cap cosa diferent a l'establer que pugui fer obrir els ulls al món. Tots nosaltres caminem en un mateix sentit sense ni forces per pensar per nosaltres mateixos, per saber qui som, d'on venim, i què volem fer en aquesta vida, en aquest món que tenim i no sabem ni cuidar.
La veritat és que som com robots que fem tot el que ens diuen sense ni pensar en el que ens han manat fer. Des de que naixem ja som com petits autòmats amb la vida programada. I als pocs que desperten a la vida hi han intentat canviar el rumb en aquest mapa ja traçat han acabat malament. Som com peixos atrapats en una corrent d'aigua en que tots hem de nedar en la mateixa direcció, tots cap a la mateixa fi, creient que no podem fer res per evitar-ho.
L'únic consell que dono a la gent que llegeixi aquest pensament és que obrim els ulls a la vida i no fem veure que no passa res i diguem que ja no es pot fer res per canviar les coses. Que som persones amb la suficient capacitat de raonar i de pensar per nosaltres mateixos i decidir el que volem fer amb la nostra vida. Hem de despertar a la vida i deixar enrere aquest malson.
Però qui sóc jo més que una filla del Vent...

Comentaris

  • filladelvent | 23-10-2006

    Fixa't amb els pseudònims que poses! que me l'has robat!!!

    Un altre dia ja passaré a llegir-te i comentar-te això escrit... però repensa't-ho... ¿no et vols pas canviar el pseudònim...?

    -Filladelvent-

l´Autor

Filla del Vent

1 Relats

1 Comentaris

1180 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor