Contes dels cinc sentits V

Un relat de: Sergi Yagüe Garcia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Porten hores cardant.
Demà, la Gemma té una reunió molt important en aquella inhòspita ciutat. Està cansada, després d'un viatge molt llarg en cotxe, la única cosa que volia fer era banyar-se durant una bona estona, amb aigua ben calenta i després dormir.
Agafa el seu mòbil, il.lumina la pantalla i comprova que són dos quarts de quatre.
Veu que serà impossible dormir. De totes les habitacions d'aquell hotel, li havia de tocar la que està al costat de dues màquines sexuals.
Es resigna.
Sospira mentre, de l'altra habitació li arriben els crits i els gemecs salvatges d'una dona, i els més ofegats d'un home.
De sobte es sorprèn a si mateixa amb la mà entre les cuixes. S'ha excitat. Tanca els ulls i tracta d'imaginar-se les activitats de la parella de l'altra habitació. De seguida es mulla. La pell se li eriça, i els mugrons se li endureixen. Es passa la llengua pels llavis mentre el dit índex i el mig s'endinsen al seu sexe.
Es deixa envair pels sorolls de l'altra habitació, pels silencis (breus) entre un orgasme i l'inici d'una nova cursa extasiada.
S'agafa un pit, somiqueja, ara ja son tres dits explorant el seu interior. De tant en tant surten i juguen, circulars, a l'entrada del seu anus. De tant en tant un d'ells també s'hi endinsa.
Es connecta tant amb els sons de l'altra cambra que pot veure els amants cardant en totes les postures possibles, entre llençols i suor; el veu a ell envestint-la i se sent companya de la parella, s'imagina rebent aquestes envestides per darrera mentre s'enfonsa entre les cames d'ella, assaborint-li el cony i els pits. S'imagina a totes dues recorrent-li la cigala amb les llengües, prenent la seva escorreguda i compartint-la en un petó ple de lascívia.
I arriba a l'orgasme, al mateix temps que semblen haver-ho fet ells dos. Hi ha un silenci, un silenci que la deixa famolenca de nous sons, excitada. Però sembla que ara que ella entra en situació, la parella en surt.
Encara roman una estona amb els dits al seu interior i somriu. Era tal la comunió que havia establert amb ells que havia pogut sentir, esmorteïts, els comentaris de la noia.
De tant en tant li deia que estava molt i molt bo.

Comentaris

  • Impecables[Ofensiu]
    pèrdix | 10-10-2004 | Valoració: 9

    els cinc contes, Sergi. dona gust passejar-se per cadascuna de les línies.
    El que m'ha agrdat més ha estat el del tacte.

    Apa, que vagi bé.

  • Biel Martí | 08-10-2004 | Valoració: 9

    Bona connexió final! El detall m'ha agradat força i aprofito per comentar, encara que ho he anat fent un a un, que m'han agradat tots!

    Biel.