Condemnats

Un relat de: Whisper1984

Condemnats a sentir el que ningú vol que sentim... Així és com nosaltres viurem sempre, amb les pors i les barreres que el destí ha sofert; posant en contra els seus principis. Ningú mai havia patit d'aquesta manera, és impossible, n'estic segura.
Realment no pot ser pròpi d'humans el que jo sento per tu.
De vegades penso que no és real, que és un somni i que en qualsevol moment despertaré angoixada, amb ofec, amb llàgrimes a les còncaves dels ulls... Però amb ganes de tornar a dormir-me per no perdre el fil d'aquesta passió, que se m'empassa la vida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Whisper1984

2 Relats

2 Comentaris

1232 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
El meu nom és Estefania (encara que tothom em crida Fanny), i vaig néixer el 4 d'Octubre de 1.984 a les Terres de l'Ebre, lloc on actualment resideixo.

Amb el temps he anat descobrint que l'amor, la malenconia i l'erotisme fins a cert punt, eren l'eix central de les meves "creacions".
No vaig saber que l'escriptura m'encisava fins que me'n vaig adonar de que les paraules tenen una particularitat que ningú hauria d'ignorar: les lletres, les paraules, poden esborrar-se d'un tros de paper, però poden perdurar per sempre als ulls i la memòria d'aquell que les llegeix.

És per tot en general i per res en concret, que he decidit oferir (de manera humil) el millor de les meves paraules a aquells que, com jo, no busquin una raó per llegir-les, sinó una raó per fer-les perdurar en el temps.

Últims relats de l'autor