Compro realitats

Un relat de: drocera

Compro realitats.


Realitats alienes, de persones alienades massa enfeinades amb les coses supèrflues de la vida -que són, en realitat, aquelles que més importants són.

També compro realitats cruels, inspiracions fructíferes que mai seran aprofitades pels subjectes desgraciats que les arrosseguen -i fins la mort que ho faran.

I realitats dolces. Realitats de sucre trencadís, que amb un cop inesperat del destí es transformen en allò que són: altres realitats maquillades.

Realitats tranquil·les, els amos de les quals han sabut anar fent poc a poc, anar trobant el seu lloc al món, però sense arribar mai a assolir-lo del tot. Realitats, doncs, descol·locades i avorrides.

Realitats contingents, per la seva velocitat, pel ritme de les seves vides. Però duren poc. Els abusos les conviden a la mort.

I finalment, la gran estrella: realitats irreals. D'aquelles persones massa aferrades als seus somnis; tant, que els somnis mateixos són la seva vida, mentre que durant el dia creuen estar tenint un malson passatger que a la nit desvetllarà.

Comentaris

  • realitats....[Ofensiu]
    perunforat | 02-10-2007 | Valoració: 8

    Un escrit fent anàlisis de les realitats...Cadascú amb la seva realitat, d'un moment concret, un instant fortuït, anys de la mateixa realitat, dies de desenfrè, canvis, pors, avorriment, tragèdia, amor, somnis...
    Tants i tants conceptes que poden descriure infinites realitats...Un mateix és capaç de tenir realitats paral·leles, de seduir la vida a través d'elles, sense escollir...vivint...
    Crec així que els somiadors somiem, en tant això...vivim realitats, reals o no reals...mira...ja no ho sé...oi que quan somies sembla real...doncs què l'és i que no l'és, es tracta de ser feliç, i coherent, això sí!
    Arreveure!
    Perunforat

  • Primer, la realitat.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 13-08-2007

    Hi havia una escola grega, no sé quina, que buscava la felicitat, però només si arribava darrere la veritat (realitat). Amb aquest poema ens recordes que de realitats n'hi ha moltes, que rere cada consciència hi ha una manera diferent d'entendre l'existència.
    Bon escrit.

l´Autor

Foto de perfil de drocera

drocera

61 Relats

91 Comentaris

78463 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
***

Avui renego dels dies en què em queixava de viure sense pena ni glòria -diu aquell qui està trist.


***

Inspirat en nanorelats, el conte més curt del món:
"For sale: baby shoes, never worn"
de Ernest Hemingway.

***


d: