Company

Un relat de: Haruki
Ben entrat l'abril, asseguts a la terrassa, mirant la mar. Espatlla amb espatlla, esquenes a la paret. Portem hores hipnotitzats mirant la mar, l'anar i venir de les onades, l'escuma que les acompanya, el soroll que fa aquest mar. Infinit mar de somnis. No calen paraules pronunciades a l'aire, tu i jo estem perfectament sincronitzats, com la mar, inseparable de l'arena, filtrant-se a la terra.

I en aquests moments d'amor intens, penso més en la mort. Una “t” que ho canvia tot. I és que només pots tenir por a perdre allò de valor incalculable, allò que cada dia et fa recordar la sort que tens. Tu, amor. Company de viatge. M'aventuro a estimar-te amb tot el meu cor i assumeixo el dolor que seria el perdre't. Però no la manera. I és que formes part de mi.

En l'infortunat moment on només el meu cor bategués pels dos, i el teu hagués abandonat el combat, t'agafaria en braços i et portaria amb mi per sempre. Baixaríem a l'arena i agafaríem una barca. I un cop a alta mar, gaudiríem del sol i de la brisa, descobriríem peixos nous, éssers estimats i seguiríem el viatge, cap a tots els indrets que encara no hem trepitjat, endinsant-nos a tots els boscos. Faríem camí junts. I no series cap càrrega, series la raó per la qual segueixo bategant. I és que no t'ha de fer por estimar ni perdre, sinó no saber estimar. I em mires i somrius, que això mai passarà, que ja saps que penso massa i m'adormo als teus braços, que són una casa immensa per mi.

Comentaris

  • Escalfor d'esperit[Ofensiu]
    David d'Argent | 29-06-2015

    Un relat molt bonic, en què la vitalitat del sentiments esdevé gairebé plàstica. I sense estridències, sense embafament. Tot molt mesurat per aparèixer com simple i bell... tal com hauria de ser sempre la vida mateixa. Se m'acaba d'escalfar l'esperit...

    M'agrada com expresses la idea de la sincronia de les ànimes i del viatge plegats, que tot i no ser nova, em commou. M'agrada la introducció, la descripció sensorial, gairebé tangible del repòs enfront del mar, que em transporta a tants moments d'unió mística amb la natura experimentats al llarg de la meva pròpia vida.

    Enhorabona. Un treball preciós.

    Aprofito l'avinentesa per fer-te coneixedor/a d'una nova iniciativa literària de la qual sóc impulsor. Se centra en la microliteratura i fomenta la producció de textos a través de la competició entre escriptors:

    https://llmrc.wordpress.com/

    En cas que et sembli interessant ets benvingut/da per unir-t'hi i participar-hi.

    Una salutació.

  • Molt bo i entretingut.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 16-04-2015 | Valoració: 10

    M'ha agradat el teu relat. M'ha fet passar una bona estona, cosa que no em passa cada cinc minuts.

    Si l'he entès bé, tracta de l'amor entre dues persones que s'estimen, que es necessiten, que senten dins seu la necessitat d'amor. Bona història. I està entretingudament explicat. Val la pena donar-hi una ullada.

    Potser et llegiré més per Relats, crec que vals la pena.

    A reveure!!

l´Autor

Haruki

1 Relats

2 Comentaris

745 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor