Com cada dimarts

Un relat de: Yoly

Ell s'aixecà a les set, com cada dimarts. Ell es dutxà, esmorzà i sortí de casa a tres quarts de vuit. Ell va perdre l'autobús de les vuit i agafà el de les nou, com cada dimarts. Ell arribà a l'oficina a dos quarts de deu. Ell s'assegué davant l'ordinador i obrí un fitxer de Word en blanc. Ell començà a escriure el que havia fet, com cada dimarts. Ell escrigué: M'he aixecat a les set, com cada dimarts. M'he dutxat, he esmorzat i he sortit de casa a tres quarts de vuit. He perdut l'autobús de les vuit i he agafat el de les nou, com cada dimarts. He arribat a l'oficina a dos quarts de deu. M'he assegut davant l'ordinador i he obert un fitxer de Word en blanc. He començat a escriure el que he fet avui, com cada dimarts. Ell s'aturà aquí, com cada dimarts. Ell imprimí el document de Word a dos quarts d'onze. Ell s'aixecà, travessà la planta, agafà l'ascensor i es plantà davant la porta del despatx de la directora a les onze, com cada dimarts. Ell trucà a la porta tres cops i entrà. Ell entregà el foli a la directora i es quedà nerviòs mirant els quadres de la paret, com cada dimarts. Ella cada dimarts li deia que s'havia d'esforçar més però aquest dimarts afegí: -Per què no intentes escriure en segona persona? Potser així et resultarà més fàcil variar. Ell sortí del despatx a un quart de dotze, com cada dimarts. Ell cada dimarts agafava l'ascensor, travessava la planta i es plantava davant l'ordinador a tres quarts de dotze, però aquell dimart s'hi plantà a dos quarts de dotze. Ell obrí un fitxer de Word en blanc. Ell escriguè: Tu et vas aturar aquí, com cada dimarts. Tu vas imprimir el document de Word a dos quarts d'onze. Tu et vas aixecar, vas travessar la planta, vas agafar l'ascensor i et vas plantar davant la porta del despatx de la directora a les onze, com cada dimarts. Tu vas trucar a la porta tres cops i vas entrar. Tu vas entregar el foli a la directora i et vas quedar nerviós mirant els quadres de la paret. El rellotge tocà les dotze i ell tancà l'ordinador sense guardar el document, com cada dimarts.

Comentaris

  • hola de nou...[Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 12-01-2006 | Valoració: 10

    Un relat molt original i que transmet el que vols transmetre: monotonia, rutina... m'ha recordat un relat meu que s'anomena "rutines"!
    Noia, no deixis d'escriure!!! Vull tornar a llegir algun relat teu!

  • Dreams | 23-11-2005

    Sips.. per mi els dimarts també són el pitjor dia de la semana.. T.T
    Pensar que em queden 5 hores per acabar.. pero que despres a sobre hi tinc que tornar per fer 2 hores mes!
    aixx.. com odio akesta monotonia (ara no se si esta ben dit "monotonia".. xD)
    Weno.. doncs m'ha agradat molt ^^!
    Fins aviat!

  • Un altre cop[Ofensiu]
    amrir12 | 22-11-2005 | Valoració: 10

    Realment els dimarts són durs d'agafar. El dilluns encara passa perque l'alegria del cap de setmana encara hi és, però el dimarts t'adones que va de debò. Aquesta sensació que dius tu l'he tingut molts cops però escrits com aquests ens ajuden a agafar-nos-ho amb alegria. Segueix així!!!

  • Deu de...[Ofensiu]
    Odovacar | 21-11-2005 | Valoració: 8

    Deu de conincidir que els dimarts son també especialment rutinaris i cruents per a mi... però aquest petit escrit m'ha arribat al cor. Felicitats! ;)

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Yoly

2 Relats

8 Comentaris

2390 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Últims relats de l'autor