'Chupa-chups'

Un relat de: sucdetaronja

Asseguda en un banc, t'esperava en l'estació de tren. Encara quedaven uns 15 minuts perquè arribares. Vaig encendre l'mp3 i vaig buscar alguna cançó entretinguda per distreure'm mentre encetava un cigarret. Tenia ganes de veure't i aprofitar la vesprada, i la casa que teníem per nosaltres sols... Vaig sentir el primer avís d'arribada del tren i vaig entrar al bar de l'estació a pel teu refresc preferit, bé, un per tu i un altre per a mi. No sé com t'ho feies per enganxar-me a tot allò que t'agradava, potser estava molt enganxada a tu. El tren no va tardar gaire en arribar i de seguida et vaig veure baixar. Em vas veure i vas vindre fins a mi. Ens besarem i et vaig donar el refresc. Em va agradar com vas somriure, ben agraït.

M'agafares de la mà i eixirem de l'estació, parlant de tot i de res, barrejant-nos amb la resta de la gent, indiferents a tothom, indiferents al món. Sols les nostres mans, els nostres dits creuats...Creuarem carrers i places fins arribar a ma casa. Mentre buscava les claus pel bolso em besaves pel muscle. Vas traure un 'chupa-chups' i me'l vas oferir.

-Maduixa amb iogurt!- vaig dir amb un somriure... tu reies.- quina sorpresa tan dolça.

M'obrires el caramel mentre jo tancanva la porta i me'l donares. Ens endinsarem escales amunt i entrarem a la meua habitació. Vaig encendre una barreta d'incens. Si, d'aquell que tant t'agradava. Vaig deixar el bolso en la cadira i vas ficar música. Començà a sonar 'Salir' d'Extremoduro. Em vas abraçar per l'esquena, ficant les teues mans en la meua panxa mentre em besaves el coll, jo continuava amb el 'chupa chups'.

Vam seure al llit un al costat de l'altre, i em vaig traure el 'chupa-chups' de la boca per besar-te als llavis, les galtes, el coll... Les teues mans passetjaven pel meu cos tranquil·lament, sense cap tipus de presa. Vas començar a despassar-me el nuc de la samarreta i me la vas llevar. La calor i el desig de plaer ens anaven guanyant a poc a poc. Les teues mans acaronaven els meus pits i els teus llavis cada cop estaven més a prop dels meus mugrons... començares a llepar-me'ls mentre em llevaves el sostenidor. M'encatava... m'excitaves d'una forma juganera i sensual.

Em furtares el 'chupa-chups' per donar-me un bes i ficares el caramel entre els teus llavis i els meus... els dos el llepàvem alhora, gitats al llit, tu a sobre meu, demostrant-me que a tu tot allò t'agradava tant com a mi. Em vas començar a besar mentre repassaves els meus mugrons amb el caramel... me'l
tornares i començares a llepar-me'ls. M'alçares la falda i em baixares les bragues. Els teus llavis i la teua llengua als meus pits i els teus dits al meu sexe.

S'acavà el 'chupa-chups', però jo encara tenia ganes de llepar més. Et vaig despassar els pantalons i et vaig llevar tota la roba. Nuus els dos, al llit... vaig començar a fer-te una palla, però no aguantava més...

-Te la puc xuplar?
-No...
-Per què?

Sense dir res et vas gitar i em vas indicar el que volies. Jo a sobre teu vam començar a fer un seixanta-nou. Tremolàvem de plaer... Passada una estona et vas incorporar i vas treure un preservatiu del caixó. Et vas ficar damunt de mi i em penetrares suaument, cada vegada accelerant més el ritme i la nostra respiració. Els gemecs es succeïen i eren cada cop més freqüents fins arribar a la fi de la bogeria. Estàvem fets pols... Vam estar al llit fent-nos picoretes a l'esquena fins quedar-nos dormits...

Comentaris

  • bon apetite![Ofensiu]
    Rodamons | 23-08-2007

    Venen ganes de fer-se un xupa-xup, encara que a mi la maduixa no m'agrada, però llegint-ho la boca se'n fa salivera.
    Apa! Bon profit!

  • Bolet | 30-07-2007

    mola molt, sobretot perquè de l'erotisme vas pujant de to gradualment ^^