Carta de l'A.

Un relat de: Anna Carrera i Lluís
Estimada amiga,

T'escric perquè puguis saber que encara existeixo. Ja sé que ara estàs molt lluny de mi, fa uns mesos que ens hem distanciat i és molt difícil que ens puguem trobar, encara que sigui per uns minuts, i poder compartir aquells moments íntims i feliços.
Igualment, per molt lluny que siguis, has de saber que em tens aquí pel que faci falta i que intento, tant com puc i tan bé com sé, transmetre't tot el que he anat aprenent durant aquests anys i tot el que tinc des del moment que vaig néixer.
A vegades m'és difícil comprendre el perquè t'allunyes de mi i et transformes en un robot, actuant com a tal, si saps que sóc aquí incondicionalment; i a vegades faig esforços per seguir-te perquè no marxis i m'abandonis, però és la teva decisió i la comprenc i la respecto encara que em sigui difícil.
És igual el que pensis de mi i m'és igual de la manera que actuïs perquè jo estaré amb tu i ja ho veuràs, amb el pas del temps podrem tornar a estar juntes i compartir-ho tot. Ens tornarem a fusionar com el que érem i serem felices i ens estimarem; jo t'ajudaré a tu i tu estaràs per mi, tal com fèiem temps enrere. Però de moment només et puc escriure.
I aquesta carta és per això, perquè no t'oblidis de mi.

Una abraçada,
La teva À.

Comentaris

  • carta de l'A.[Ofensiu]
    liliana | 12-05-2013 | Valoració: 9

    tens molts voluntat, ho pots aconseguir

  • carta de l'A[Ofensiu]
    liliana | 12-05-2013

    no és fàcil oblidar, però el temps ajuda i suavitza el dolor
    llm.

  • És així[Ofensiu]
    Mena Guiga | 10-05-2013

    No hi ha oblit, encara que no hi hagi comunicació 'tangible'.

    I això vol dir que hi ha MOLT.


    Mena

l´Autor

Foto de perfil de Anna Carrera i Lluís

Anna Carrera i Lluís

21 Relats

36 Comentaris

11784 Lectures

Valoració de l'autor: 8.35

Biografia:
Sóc professora de secundària. Escriure és per a mi alliberar-me i endinsar-me en diversos móns que possiblement no seran mai reals. Somiar és la manera d'anar passant la vida, en una realitat paral·lela i lluitant per tal que en algun moment, encara que sigui per pocs minuts, esdevingui real.
Moltes gràcies pel suport de tothom qui m'envolta i per animar-me a continuar escrivint.