Despertar

Un relat de: Anna Carrera i Lluís
Va obrir els ulls, era un dia gris i plujós. Es va girar, ell continuava al seu costat, ben adormit i somrient, què deuria estar somiant? Se sentia bé, tranquil·la i descansada, estimada. Es va girar i el va abraçar, suaus carícies al pit i dolços petons a la nuca. De mica en mica ell s'anava despertant, somrient, se sentia estimat per la persona que tenia al costat. Lentament es va girar i la va respondre amb les mateixes carícies i els mateixos petons que ella li havia regalat uns minuts abans.
Es van fondre en una abraçada i els seus llavis es van unir. Els cossos nus, pell contra pell, es fusionaven tot convertint-se en un de sol. L'escalfor els inundava. Començava un nou dia ple d'amor.
Ella, amb els ulls tancats, notava les carícies d'una mà suau que li recorria tot el cos, perfilant-ne cada una de les seves parts amb un suau i agradable pessigolleig; les espatlles, l'esquena, els pits, la cintura, els malucs, les cuixes, les cames... Les carícies descendien resseguint la seva nuesa i seguidament petits petons ascendien fent el mateix recorregut i deturant-se a les parts més íntimes tot deixant humitejada la seva pell fins arribar a unir novament les seves boques. Amb la unió de les seves boques també s'unien els seus membres, penetració, plaer, junts gaudien d'uns moments màgics i sensuals; es movien lentament notant cada una de les sensacions mentre es continuaven besant i acariciant; l'un dintre de l'altre, l'altre dintre d'un.
Moviments suaus i lents, sensacions extremes, respiració accelerada, calor... Cada vegada més intens. Tots dos fosos en un sol cos, convertint-se en un sol cor i una sola ànima; la respiració cada vegada més accelerada, gemecs de plaer, les ànimes s'havien separat dels cossos per arribar a l'univers aconseguint tocar les estrelles.
De mica en mica van anar tornant al seu estat original. Tots dos abraçats, estimant-se, continuaven envoltats de carícies i besades. Van anar recuperant la respiració, l'aire, i el ritme dels batecs dels seus cors havia tornat a ser com abans.
Era un dia gris i plujós però això no impedia que fos magnífic. Es van aixecar nus, somrients i feliços, havia estat un gran despertar. Tranquil·lament van esmorzar, parlant, rient i gaudint de la seva nuesa, mirant-se amb amor i complicitat.
Després d'esmorzar es van dutxar, van compartir el bany, el sabó i l'escuma, tot jugant com adolescents, acariciant-se i besant-se la pell relliscosa mentre l'aigua anava regalimant tot esbandint l'escuma dels seus cossos.
Van sortir i es van eixugar, eren feliços i s'estimaven.
Continuava plovent.
Encara amb els cossos humits es van abraçar i novament es van fondre en un petó llarg i dolç. Entre carícies i petons van endinsar-se a l'habitació.
Ella, amb els cabells encara regalimant el besava, notava l'olor de net i l'escalfor del cos del seu company que anava augmentant. Amb la llengua li humitejava cada part del seu cos, petons dolços i humits al coll, al pit, a la cintura, al melic, als malucs, a les cames fins a la punta dels dits dels peus. El seu cor s'accelerava, continuava resseguint el seu cos, les cames, els malucs..., es va deturar en el seu membre, era suau com la seda i calent com el sol, hi anava jugant amb la llengua i notava l'escalfor i la humitat que li oferia, era un plaer, sensual i excitant.
Va continuar perfilant el seu cos amb els llavis, sentia la respiració profunda del seu company, això l'excitava; s'anava movent fins arribar a la boca, la seva llengua l'esperava ansiosament i es van fondre en un petó. Els seus cossos també es van fondre. Ella, dolçament feia moviments lents i suaus damunt del seu amant, podien notar tot el que tenien a dins; les respiracions s'anaven accelerant, els cors cada vegada bategaven més de pressa, la temperatura corporal augmentava, les ànimes es separaven dels seus cossos fins arribar a l'univers i tocar les estrelles; plaer, sensualitat, desig, amor, gemecs incontrolats, excitació, clímax.
Lentament es van desfer l'un de l'altre, van anar recuperant l'alè, la temperatura corporal i el ritme dels batecs del cor. Les carícies i els petons continuaven, somriure, amor, tranquil·litat..., tot el que els envoltava era pau.
Abraçats i besant-se van anar entrant en un son profund.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Anna Carrera i Lluís

Anna Carrera i Lluís

21 Relats

36 Comentaris

11697 Lectures

Valoració de l'autor: 8.35

Biografia:
Sóc professora de secundària. Escriure és per a mi alliberar-me i endinsar-me en diversos móns que possiblement no seran mai reals. Somiar és la manera d'anar passant la vida, en una realitat paral·lela i lluitant per tal que en algun moment, encara que sigui per pocs minuts, esdevingui real.
Moltes gràcies pel suport de tothom qui m'envolta i per animar-me a continuar escrivint.