Bany íntim

Un relat de: so_crazy

M'invadeix una immensa sensació de satisfacció. L'aigua m'arriba al coll i em crema exageradament a la part dels peus i va minvant l'escalfor a mesura que puja pel cos. El cap, la part més freda, roman despreocupada en l'horitzó entre l'aigua i l'aire, entre el somni i la realitat. Milers de pensaments es belluguen neguitosament en el meu cervell. Què em posaré aquesta nit? A qui em trobaré? Si la veig, que li diré? No sé si és l'escalfor, l'espesa boira, l'alta música que pateja els altaveus o l'olor d'aquest xampú barat, però tinc ganes de passar-ho bé. Esquitxant tot el terra surto del mon metafísic de l'aigua i passo la ma mullada pel mirall entelat, cosa que serveix de ben poc. Les dents ben netes, ben afaitat, inclús m'arreglo les celles, i em passo la tovallola al ritme de la música per tot el cos. M'imagino que algú m'està mirant, des de una càmera inexistent i que la sorprenc amb el meu cos humit i amb la meva dolça veu cantant la excitant cançó que sona. Em veig a sobre d'un escenari amb la gent que més valoro o a qui més envejo aclamant-me i plorant d'emoció. La faig pujar a l'escenari dedicant-li la millor cançó que mai havia escoltat davant de la multitud.

Realment ens pot la fama. Tots somiem amb ser els protagonistes de la nit. Jo mateix em sorprenc imaginant semblants quan realment només pretenc estar amb tu, sense que ningú ens vegi, menjar-te a petons i això sí, cantar-te, però només a tu.

Comentaris

  • veig...[Ofensiu]
    Basileia | 19-04-2007 | Valoració: 9

    que és el primer relat que penjes, doncs...GENIAL! de veritat, tens talent, o almenys a mi m'ho sembla. Ets a un bon lloc per aprendre i perquè no, per ensenyar.


    ...si arribem a ser protagonistes de la nostra vida sabrem que hem viscut, simplement això...senzill, o no...vull viure, i tu?...

    un petò!

l´Autor

so_crazy

1 Relats

1 Comentaris

684 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Bé, diguessim que soc un noi anònim. Tinc 17 anys, adoro l'esport, la festa, aprendre dels demés i fumar-me algun peta de tant en tant. No considero que tingui cap mena d'inspiració artística ni cap do d'escriptor, però fa temps que rondo per aquesta pàgina i vull com a mínim intentar fer les meves pròpies composicions. Que s'abstinguin les crítiques dures.

Salut!

Últims relats de l'autor