Ball d'espurnes

Un relat de: Gregari
Una dolça flaire de xocolata calenta embolcalla l'ambient d'alegria. Un mar en silenci espera l'esclat d'una gran tempesta d'emocions. Comença la funció, s'apaguen els llums i enmig de la penombra es dibuixen les figures de dues esveltes espelmes. S'escolta un lleuger xiuxiueig de sorpresa.
Qui ets tu?
Esperaves algú altre? Li respon.
No es reconeixen encara. Un neguit fugaç les aclapara però no hi ha marxa enrere.
Molts dies preparant aquest moment especial. Tot és molt intens, hi ha nervis, rialles... Comença la festa quan brama fort "Anys i anys, per molts anys"...
Aquells números que s'estrenen protagonitzen un moment irrepetible, un aniversari que mai tornarà. Una mà còmplice encén les seves cabelleres damunt un gran pastís perfumat. Apareix la màgia d'un foc d'artifici de colors i s'inicia un apassionat ball d'espurnes. Es trenca el gel i la nova parella es disposa a donar el millor de si mateixa. És llum i goig. Cal aprofitar el moment i ballar el ball que toca. Ben aviat una forta bufada de vent apagarà la seva ànima i s'endurà en caixes tots els desitjos. Feliç vida mentre crema!

Comentaris

  • original[Ofensiu]
    MariaG | 25-05-2020

    molt original imaginar l'aniversari des del punt de vista de les espelmes. Un ball d'espurnes ben breu però molt intens.

l´Autor

Gregari

1 Relats

1 Comentaris

299 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor