Bali (Infidelitat)

Un relat de: Lois Tarranco

Bali, 7/11/2015

El meu estimat Turment:
Com podré oblidar-te i com penses que puc canviar, els canvis no es fan quan un desitja, aquests vénen sols, i en la meva persona, ni han existit, ni ho desitjo, siguem conscients que vivim amb altres persones i si hem d'adoptar decisions, s'adopten quan arribi el moment, fins tant, devem procurar no ferir a ningú, hem de mantenir els nostres sentiments en secret i utilitzar la tàctica perquè, no arribi a l'oïda d'ells. Devem ser discrets, ni jo es quan estàs acompanyada i puc generar-te problemes, ni tu, tampoc quan ho estic jo.

Aquesta setmana, per qüestió òbvia, devem ser més discrets que mai, hem de continuar com a únic mitjà de comunicació amb els correus, a través d'aquí, devem confessar els nostres sentiments, hem de mantenir les nostres il·lusions i hàgem de demostrar l'afecte i amor que ens tenim, però, jo no podré estar sense tu gaire temps, així que, si no passa res i hem de fer que no passi, dimarts vinent o dimecres, estarem plegats, somio cada nit amb això que havíem d'estar fent avui, amb això que em faries molt feliç, de veure els teus ulls, d'escoltar la teva veu i besar els teus llavis, vull fer l'amor amb tu com si no ho hagués fet abans mai i vull tenir el plaer més sentit que mai hagi gaudit i, vull que per la teva part, sigui igual, que sentis l'amor com si fos la primera vegada, amb tanta intensitat que es converteixi en un còctel d'amor, afecte, sexe i tingui la sensació de perdre'm en un món imaginari.
Cuida't molt "Turment" i recorda que si un viu és perquè, algú pensa en tu, i, jo ho faig, el meu millor bes i el meu amor.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Lois Tarranco

Lois Tarranco

20 Relats

13 Comentaris

27038 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Marian, tinc 42 anys, m'agrada molt escriure, crec que des de que tenia 4 o 5 anys pensava ser escriptora, escara que sigui un somni. Tinc molts relats, poesia, i escrits de reflexions (com li dic jo).Aquest lloc m'agrada molt, perquè soc de Barcelona, i parlo català, però sempre he tingut problemes al escriure. Això fa que aquí estic aprenen a millorar la meva escriptura en català. Son una persona positiva, vital, somriure, i m'agrada viure la vida intensament, sentir-me viva, i viure com si fos l'últim minut de la meva vida. Espero compartir moltes coses amb tots vosaltres, i també soc una forofa de Edgar Allan Poe, Kundera, Jack London, i sobre tot de Gustave Flaubert.

Crec que la vida esta plena d'il·lusions i no s'han de perdre mai. La meva il·lusió esta dintre meu, i cada dia trec una mica, només una mica pels demès. En els meus escrits tracto de treure tot lo que penso, enyoro, estimo. Això es lo mes important.

Darrera de cada lletra hi ha un sentiment, un crit, un desitjo de que alguna persona escolti les meves paraules, que les senti com jo vull que les senti, amb un amor especial, amb un tracte senzill. com la vida mateixa.