Amor sincer

Un relat de: elienna

Ella:
Vaig anar a l'escritori. Em vaig seure. De fons sonava Angy - Rolling Stones .Llavors ho vaig compendre tot. L'estimava. L'estimo. I l'estimaré. Sense ell, no sabria que fer. Qui m'alegraria els dies amargs com ell ho sabia fer? Ningú. Que per res del món em perdria les mil i una aventures que viurem junts. Que tu em dius, que cada dia et sorprenc, que sempre aprens algu més. Però tu a mi també carinyu. Que no sabia que existia aquest amor tan fort, i tu me l'has demostrat.
Sona Rhythm of the night - Moulin Rouge. Nit. T'enrecordes d'aquella nit que em vas demanar per sortir? Com oblidar-ho. Semblavem dos marrec tontos enamorats. I m'encanta seguir enamorats perdudament.
Justin Timberlake - it's to late to apologize. Que vale, que no tot són flors i violes,però sempre que ens piquem, ho solocionem, que no podem estar més d'un minut enfadats, i no em negaràs que les reenconcilacions són el millor i al cap i a la fi, són el més important. Però passo de canço, per nosaltres encara res es massa tard.
Robbie Williams -Feel. Pff.. i tot el que m'has fet sentir? Això no ho esborra ningú. Noves sensacios, noves paraules, noves experiencias, noves tonteries.. i totes i cada una de les coses que m'has fet sentir profundament.
Fallout Boys - Thanks for the memories. Merci.
Ell:
Vaig agafar el MP3. Em vaig acostar al llit. Sonava ‘' La senda del tiempo - Celtas Cortos''. La seva melodía em va cautivar i em va fer pensar en ella, la meva princesa, la meva nena, la meva vida. Vaig adonar-me de que ella ho era tot per a mi, de que em feia tornar a sentir emocions que tenia ja oblidades.
Comença a sonar ‘'Ciniko - Solo pienso en ti'' y es la vritat només pensó en ella, en les seves paraules dolçes com la mel, amb la gran sutilesa que té per fer-me sentir estimat i desitjat.
Yo te voy a amar… Aquesta cançó si que és bona! M'encanta, tant com ella l'estimo més que res en aquet món, ho donaria tot per ella, peró no sé em sento estrany… quan la gent murmura la nostra diferencia d'edat, jo l'estimo i ella m'estima i en recordar-ho em sento l'home més feliç i sé que per ella puc esperar el temps que faci falta, puc demostrar-li mil maneres diferents d'estimar. Penso en ella i veig que ja forma part de mi.
‘'El piezas - Tu'' Mai et vull deixar marxar, aquet temps que paso amb tu es el més meravellòs. M'enamores cada dia un altre cop. M'ensenyes moltes coses i gràcies a tu he pogut comprobar que l'amor existeix. Et dic això mentres em trago la vergonya si vols llençal però ja saps que el meu cor és teu. T'estimo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer