Amor perdut Haikus

Un relat de: salsilvia
Ones de somni
travessen el pas de nit
de l’amor perdut.

Trovaràs la llum
dins el palmell blanc, suau
de la petjada.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer