Alguna cosa més

Un relat de: gamma
M'agrades, és cert, però no eres el que necessite.

Te'n vens, te'n vas. Em mires, però disimules. Em parles, però quan soc jo la que inicie la conversa. Em dones la mà però mires cap a un altre lloc. Estàs al meu costat però em senc sola. Penses en mi, de vegades, però ni una tercera part del que ho faj jo amb tu.

Definitivament, no. No pot ser. Què dius? Què perque no pot ser?... i encara m'ho preguntes? Vols que t'ho diga? Això es el que vols? Doncs, t'ho diré..

Vull algú que vinga, però que es quede i no se'n vaja. Que em busque i que es precupe. Que quan m'agafe o em done la mà, em mire, si, que em mire, et sonara extrany però les persones es miren als ulls, inclús de vegades son ells els que parlen, els ulls. Vull sentir que algú està amb mí, però no fisicament, això ja no em serveix, necessite sentir que hi ha alguna cosa, una espècie de...com es deia? A si, complicitat, química, connexió i que pensen en mí igual o més del que jo ho faj en els demés.

Què no ho entens? què no saps ben bé perquè dic tot això?..
Ho veus?, a això mateix em referisc, a que necessite a algú que m'entenga, que no es quede ni es conforme en la simplicitat i en allò superficial de les coses, que indague, que busque..curiositat, sorpresa, improvisació. Tranquil, no t'esforçes..mai arribaràs a entendreu, i es que m'agrades, és cert, però no eres el que necessite.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de gamma

gamma

4 Relats

4 Comentaris

2561 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00