Algun poema... per canviar

Un relat de: --carla--

Hiha gent en aquest món que es creu que té tot el poder sobre tothom, la meva upinió seria k canviesin una mica, que siguessin bastant diferent, potser els tenim que ajudar una mica. Hi ha gent que intenta ser com els altres, o ser menys seiu i pensar en altres coses, es guay passar una tarda a casa d'amigues, fer tonteries, però hi ha vegades que creiem coses que no son, sempre hi han problemes entre les noies, problemes inútils, que gent sinventa per ser més popular, pues aixo va per tothom: sigueu com sigueu sou vosaltres mateixos, no vull que canvieu i tampoc intenteu-ho perquè ho fereu malament, jo ja tinc experiencià ja m'ha passat masses vegades, també quan volem canviar hi ha gent que provoca problemes, també en altres casos getn et diu que as canviat fatal, però que es creuen? que són tontes o que? no ens tneim que menjar el cocu per gent, tenim que ser com són.
Gràcies!!

By: Xüiky cfp o+p

Comentaris

  • Arbequina | 27-06-2006

    Noia, suposo que la base del que dius no és cursi. a mi no m'ho ha semblat. Només que està tot massa confús i ple de faltes d'ortografia. Abans de llegir-te, ja n'he vist una de molt grossa que m'ha fet somriure. És a la teva biografia. Hi diu: sóc rosa... com la pantera. M'ha fet riure. Però és una passada el munt que n'hi al relat.
    T'encoratjo a publicar més coses, però si vols un consell que crec que no és gens dolent, passa-ho abans pel Word. Algo és algo.

    Una abraçada.

    Arbequina.

    PD: pren-t'ho com a crítica constructiva, clar.

l´Autor

--carla--

2 Relats

1 Comentaris

1589 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc alta, soc molt fina i prima, sóc rosa, i m'encanta escriure.