Albert

Un relat de: lamornoemfafastic

Sento tantes coses per tu i sento que no en podré escriure ni una, perquè no sé com dir-te que desitjo els teus llavis com no n'he desitjat altres, vull tornar a sentir el tacte suau i segur del teu petó. No sé si mai voldràs estar amb mi, però m'estranya no veure en tu tot allò que em podrà fer mal, i ets la primera persona que m'atreu que sembla certament sincera cap a sí mateixa i cap als altres... No sé perquè de cop el meu cor ha decidit deixar de fer-me mal.
No sé perquè de cop em passa això, saps? Jo no sóc una persona que s'enamora fàcilment, de fet, no solc enamorar-me de cap manera... però això no és una obsessió, és un carinyo que et tinc sense saber ben bé qui ets, és una certesa de que tu i només tu pots ajudar-me a sortir d'aquí on sóc.
Potser no ets tu, probablement el meu cervell està tan col·lapsat que confon desitjos amb emocions, somnis amb sensacions... Probablement les meves neurones hagin deixat de traslladar impulsos sabotejadors enviats directament per la guàrdia principal del meu cor.
Qui sap, potser tan sols és que de cop veig com una oportunitat de ser feliç se'm planta davant i no sé com fer per deturar-la, perquè no fugi...

Comentaris

  • M'agradaria dir-me Albert![Ofensiu]
    ORIOL | 24-09-2010 | Valoració: 10

    M'agradaria dir-me Albert, però com em moltes coses a la vida ja he fet tard. Em dic Oriol.. M'agradaria parlar-te de sentiments, però ja no en sé probablement els hàgi perdut pel camí, o més ben dit, els hagi hagut d'ocultar sota la màniga per necessitat.
    Si pogués em canviaria el nom, et parlaria de sentiments i et correspondria amb paraules encara millors. Me'n adono que un cop més probablement hagi fet tard!
    He anat als mossos per canviarme al nom, i de poc no m'arresten Només han esclafit a riure quan jo els ho he dit en el to seriós que em caracteritza. Sóc un enamorat de les teves paraules, i fins i tot els mossos ho saben, He intentat poder dir-me Albert, però no he aconseguit. Em dic Oriol i per tota la vida. Fins molt aviat! un petó molt gran!

l´Autor

lamornoemfafastic

1 Relats

1 Comentaris

611 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Una mica d'Aloma, una mica de Coral...

L'AMOR JA NO EM FA FÀSTIC.

Últims relats de l'autor