Adéu somni, adéu esperança, hola realitat

Un relat de: zirvi

La primera vegada que dorms fóra de casa, la primera vegada que t'enamores, la primera vegada...

Són rares les coses del cor, és estranya la ment humana.

És difícil de pair la barreja entre cor i ànima, esperit i ment.
"Vull lluitar per ella !!!", crec que són les paraules més dures que mai m'havien dit, per ella, per ella, per ella. Vol lluitar per ella, no per mi. Uff, quin mal!!, m'ha tocat molt dins, molt profund, allà on amagues els sentiments que, com no pots controlar, vols fer-te creure i fer creure a la resta dels mortals que no els tens.

Vertigen, això és el que vaig sentir ahir. Una pressió al cap com si el cervell volgués expandir-se i els ossos del crani no li deixessin, com si tingués una inflamació horrible i necessités una aspirina. Uf! Quin mal tràngol, gràcies que li va sonar el mòbil i vaig tenir uns minuts per recompondre'm.

Em trobava entre l'espasa i la paret. Què faig ara? Què faig ara? em preguntava neguitosa. Tenia dues opcions: fugir o enfrontar-m'hi.
Fugir era el més fàcil, li diria: - Ho sento però crec que no és correcte, no ho puc fer. Llavors, marxaria cap a casa amb la sensació de no haver passat pàgina.
Vaig decidir enfrontar-m'hi, em vaig carregar de força i vaig accedir a continuar l'aventura.

És estrany, és molt estrany. Tens una acumulació de sentiments contradictoris que no saps ni que penses: alegria, tristor, emoció, eufòria, ràbia, frustració, traïció, desolació, amor...

T'acabes d'adonar que tu no ets la primera, que mai ho has estat i que mai ho estaràs. Que el seu cor batega per una altra, que el seu cor batega molt fort per una altra, que està enamorat, ell, enamorat. Sembla que al final sí és humà, sí té sentiments i estima i plora i pateix.

Tu busques un cor per sentir, unes mans per agafar, uns llavis per besar i un home per estimar i què trobes?, doncs que el teu cor sent i les teves mans agafen l'aire i els llavis s'assequen i l'home marxa. I et quedes amb els ulls plorosos i amb un regust amarg per haver estimat tant, o no?.

Km 0? Un altre cop?. No ho sé, he d'acabar de pair l'ensurt.

Felicitat: Allò que busques i que tot ve donat.
Amor: Unes cames que tremolen, uns ulls que ploren, el millor del món!.
Tristor: Allò que marxa quan no hi penses.
Odi: Voler el que no tens.
Perfecció: Qualitat humana que té aquell que accepta les seves imperfeccions.
VIDA: Totes les anteriors i unes quantes més.

Comentaris

  • aigua freda[Ofensiu]
    annalee | 31-08-2006 | Valoració: 10

    El mon s'enfonsa. Notes una daga que travessa el cor i una coentor que puja dels peus al cervell. Tot l'esforç perdut, tota l'estima va enlloc. Es una sensació semblat al vertigo, no? I ara que? Caldrà reajustar l'autoestima per impedir arrossegar-se per terra. Un relat fantàtic.

  • Originalitat exuberant![Ofensiu]
    Arbequina | 31-08-2006

    M'ha encisat la teva manera de narrar mesclant el fil conductor d'una anècdota amb un cúmul precipitat de pensaments que s'aglopen. Crec que mai havia havia trobat aquest estil de manera tan equilibrada i exitosa.
    A més és molt original. Sí, m'ha agradat molt descobrir-te. Inclús les definicions del final (que algunes canviaria, com la de l'odi, que més aviat és enveja) les considero, com a final, molt acertades. En fi, ho torno a dir: de principi a final un escrit molt original.

    Una abraçada. Fins ara.

    Arbequina.

  • somni[Ofensiu]
    donablanca | 07-06-2005 | Valoració: 10

    quan tot bull, quan hi ha sentiments nous hi ha la necessitat d'expresar-ho amb força

  • Bona manera[Ofensiu]
    Biel Martí | 26-09-2004 | Valoració: 8

    Bona manera d'expressar la frustració d'una situació que ben segur tots i totes hem viscut, quan aquell/a resulta que no sent el mateix. Es pot dissimular, es pot atacar o defensar-se, però no deixar de sentir.

    Biel.

  • Hola!![Ofensiu]
    Queca | 29-06-2004

    Hola zirvi!!
    Primer de tot et vull donar la benvinguda aquesta web. Aqui dins t'hi trobaràs de tot, però estic segura de que en gaudiràs tant, com tots.
    Trobo que tens una manera d'escriure molt maca, directe, i personal.
    Moltes felicitats i gràcies pel teu comentari!!

    Ànims i espero trobar molts més relats teus!!
    Un abraçada

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de zirvi

zirvi

5 Relats

19 Comentaris

7163 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
A vegades sentim tant que l'única manera d'expressar-ho és escrivint.
Em permeto l'atreviment de fer-ho aquí, amb vosaltres.
Gràcies per deixar-me expressar. Ho necessito per sentir-me viva.

Zirvi.