Acomiadament aeri.

Un relat de: Gemma D.
Queia aiguaneu i semblava que anés a nevar en qualsevol moment. Ja havia fet el meu últim examen de la carrera tot just una setmana enrera. Aquella nit m'havia llevat a dos quarts de cinc de la matinada, tan bon punt quan a la meva mare li havia sonat el despertador per anar a treballar. No hi havia qui es tornés a adormir. El neguit se'm començava a clavar sota el pit. No tenia res a veure amb l'examen. Es tractava de l'acomiadament de la meva xicota, la Joana. Les revoltes eren comunicades per arreu i la televisió duia dies anunciant el tancament d'aquesta gran companyia aèria. Què faríem, ara, els dos a casa mirant-nos com dos micos? Vaig agafar el tren per a dirigir-me al pis que la Joana i jo compartíem des de feia ben poc.

-Què fas aquí, tombada al sofà? - vaig dir mentres encenia la llum del menjador.
-Veig aquesta pel·lícula – em contestava sense encara mirar-me a la cara- . A cas, hi ha alguna altra cosa a fer?

Em procurà un espai al seu costat alhora que jo agafava el portàtil que m'havia arreglat en Pep, el nostre nou veí informàtic.

Em vaig apropar a la finestra. Vaig pensar en què soparíem a la nit. Un llenç immens de color blanc revestia tot el cel.

-Hauríem d'anar a comprar. Total, no tenim res més a fer. Em poso alguna cosa i hi anem. Què et sembla? - digué la Joana.
-Em temo que no podrà ser.
-Continua caient aigua neu?
-No, ja neva.

Comentaris

  • Gemma D. | 09-02-2012

    Moltíssimes gràcies. T'agraeixo que em comentis i que t'hagi agragat el mini relat, fa molt k no escric res, a veure si ara m'hi puc anar posant una mica al dia. Si tinc un moment em miraré algun escrit teu.

    Salutacions ;)

  • convivència sota la neu[Ofensiu]
    Unaquimera | 08-02-2012

    Hola, Gemma!
    Tot llegint aquest primer relat teu, m’ha sorprés com has dibuixat els personatges i els has situat dins una atmosfera pròpia, molt concreta i condicionada pel fet que els aboca a una excessiva convivència, no desitjada.

    Ja tinc ganes de llegir alguna altra cosa teva, em sembla que pot ser interessant... espero que tornis a publicar aviat.
    si ho fas, tornaré a passar per aquí per llegir-te una mica més, què et sembla? Si tu vols llegir-me a mi, només has de clicar damunt el meu nom... allà t’espero!

    Entretant, et dono la benvinguda a aquest espai de lletres,
    i t’envio una abraçada per celebrar que t’he descobert com autora,
    Unaquimera

l´Autor

Gemma D.

2 Relats

3 Comentaris

1405 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor