A Tiamat

Un relat de: Au revoir!

Torna, flor de primavera
I no te'n vagis més.
Abandonar-te no voldria
Moriria en el intent.
Aprendré a estimar-te
Tresor, joia al vent.

Comentaris

  • au revoir, bonica![Ofensiu]
    Tiamat | 06-01-2006

    l'atzar ha fet que hagi tornat a parar aquí amb tu, i vull aprofitar per enviar-te una abraçada ben forta i dir-te que ja fa temps, vaig escriure a mà aquest poema i el vaig grapar a les cortines de la meva habitació (sí, hi grapo poemes...:P), i sovint quan em llevo pel matí me'l llegeixo.... i m'agrada molt i molt i molt.

    ja t'ho vaig dir en l'anterior comentari, però t'ho repeteixo.... i és que em va fer molta il·lusió..


    un petonet, i a veure quan tornes a deixar poemes teus en aquesta web...


    Tiamat

  • q maco...[Ofensiu]
    AnNna | 24-09-2005 | Valoració: 9

    sta genial! ;)

  • Camps de Tristor | 21-08-2005

    Encisador, es molt breu però es encisador. La foto molt maca per cert. Un petó.

  • Tinc els pèls de punta..[Ofensiu]
    Tiamat | 25-11-2004

    Au revoir, durant la trobada nocturna que vam fer fa poc uns quants relataires, algú va comentar que hi havia una noieta de 13 anys que escrivia molt i molt bé, i que havia fet un poema per l'Heribert. Encuriosida, t'he buscat, i m'he trobat amb aquest poema.
    Primer de tot la introducció m'ha fet sentir una mena de remor inexplicable a l'estòmac, és increïble quan algú et diu que ets el seu referent, no es pot explicar.. et preguntes si realment és possible, si no t'estan prenent el pèl. No ho sé.. et dóna la sensació que almenys una cosa hi estàs fent, en aquest món. I això et posa els pèls de punta.
    I llavors, el poema.. bé, no ho sé, és que gairebé em tremolen les mans, saps? ja hi pot haver tantes pantalles d'ordinador pel mig, que llegeixes coses com aquesta, i sembla que algú t'hagi donat un copet al cor, i més quan és algú a qui de fet, no coneixes de res.
    Molt, Au revoir, m'ha agradat molt. I no pel fet que sigui per mi, sinó perquè crec que és bo. Ets bona, molt bona! és increïble que ja amb 13 anys, hagis pogut arribar a fer aquest tipus de poesia, quan la majoria de persones de 13 anys, si és que arriben a escriure poesies (que tampoc en trobaràs gaires), es limiten a les que tenen rima final i s'entretenen més en comptar el número de síl·labes que en que el poema expressi alguna cosa. Però tu, ja ho has superat! és fantàstic això.

    Per cert, un parell de cosetes, suposo que ja hauràs vist que s'ha estrenat la segona part de Bridget Jones -no és el llibre, però bé.., i de fet, el llibre ja ha sortit, no? em sona haver-lo llegit-, i Rammstein té una cançó que es diu Moskau on els coros els fan les TATU, queda curiós, si més no :P ara m'ha vingut al cap, llegint la teva biografia.

    Una abraçada molt, molt forta! I cents de petons

    Tiamat

    P.D - m'hauria agradat fer-te una poesia tendre, però no n'he sabut fer mai, de poemes tendres.

l´Autor

Foto de perfil de Au revoir!

Au revoir!

7 Relats

14 Comentaris

12713 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Tinc 13 anys, els meus llibres preferits són El diario de Britget Jones i En un lloc anomenat guerra, les meves cantants favorites són les T.A.T.u i la Björk, La meva pel·li preferida és El show de Truman, i la meva web preferida sou vosaltres!!!

Quan sigui gran m'encantaria dedicar-me a la moda. El meu referent¨en qüestions estètiques es l'Elena Benarroch, que, damunt, és rematadament d'esquerres!

La foto que tinc és un dibuix de la Björk, una cantant estèticament horrible, però musicalment meravellosa

Petonets