Vivències de la nevada

Un relat de: Leithon

Dilluns, 8 de març de 2010.


Em va agradar el principi,tots dèiem que era molt divertit: sortíem de l'institut, estava nevant...

Quan vaig arribar a casa, després de dinar vaig treure la neu del cotxe del meu pare i vaig sortir al carrer. I amb l'ajuda de la meva germana vam gravar un video per ''zona zàpping'', però no el vaig poder enviar perquè va marxar el llum. No vam perdre l'esperança de que tornaria ben aviat, però al cap de quatre dies sense llum, calefacció ni aigua calenta, la vam perdre.

Vam tenir sort de la meva àvia. A Girona encara hi havia llum i calefacció, i sobretot no havíem de menjar fred cada dia.
També estava preocupat perquè no sabia si podria anar a veure les copes del Barça a Cassà. El termòmetre de dins de casa va arribar a marcar 10 graus. Aixó és molt fred, acostumats a estar entre els 19 o 20 graus. Dormíem amb moltes mantes. No ens podíem dutxar i ens il·luminàvem amb. espelmes anti-mosquits, d'aquelles que es fan servir a l'estiu.

No podíem mirar la televisió. Havíem d'escoltar la ràdio amb piles, preocupats també perquè no sabíem quan tornaria el llum, ni si aguantarien més les piles de la ràdio.

La matinada del dijous, a un quart de cinc va tornar la llum. Vam estar molt contents!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Leithon

Leithon

3 Relats

0 Comentaris

1787 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00