Uns altres temps

Un relat de: filla de la utopia

S'acabaren les tristors. Ha arribat un altre època, ha tornat l'alba al cel.
S'acabà la fredor de la nit . Son uns altres temps. De pacificació de les nostres animes.
S'acabaren les melangies, tenim un gran futur a construir, un tornar a la terra, que ens apaivaga i ens nodreix. Uns nous horitzons, plens d'esperança ens esperen.
On tot es possible, si hi ha força en els nostres cors.
S'acabà aquest odi entre germans, tornarem a ser una família, un sol poble, un sol esser. On hi ha lloc per tothom i tothom te el seu lloc.
S'acabaren les recerques disperses, plenes de confusió. Es hora de canviar, de mirar en dins i retrobar el sentit, l'únic, el verdader.
S'acabà la foscor. Un futur ple de llum ens expecta. On tot te un motiu, on tot esta relacionat, on tots som Un, on Un som tots.
Tornarem a confiar, a tenir fe, a estimar la vida. La terra ens ho implora, no la sentiu?. Enterrem la destral de guerra, no tornem a repetir sempre el mateix error. Es el moment d'obrir-nos a un gran canvi.
S'acabaren les lluites entre els oprimits i els opressors. Hem de acabar amb la ignorància, amb el despotisme, amb l'egoisme, començant per nosaltres mateixos, donant exemple. Han arribat nous dies, en els que cridarem prou!. Estem preparats, hem après la lliçó, comencem a organitzar-nos, anem a canviar la realitat, comencem a treballar per un futur d'igualtat, per una comunió entre els pobles, entre la gent, comencem a educar als nostres fills, als nostres germans, ensenyar-los a ser altruistes, a estimar.
S'acabà la injustícia. Es el moment d'actuar. Amb les nostres mans, amb la nostres ments, amb els nostres cors.......

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

filla de la utopia

6 Relats

4 Comentaris

4712 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50