Una assignatura molt pesada(el meu diari personal)

Un relat de: RAQUEL

Dia 17/11/04. Hora:6:10 de la tarda.

L'assignatura que menys entenc , CATALÀ!Per què ? No ho sé.
Per més que m'hi capfiqui mai l'entendré. Tot s'ajunta : la comprensió , l'accentuació i alguna cosa més!Total, no cal que m'hi capfiqui , mai l'acabaré d'entendre!
Bé, el que us anava a dir és...avui estem fent català i quan estic esperant el final de la classe(falten 3...2...1...fi!!! La classe s'ha acavat! )
Què , què vol ara la professora ? Paf!! Ens a dit que hem de fer una història sobre la mateixa història, però què és això?La cosa que més odio en el món és fer una història!!!!
Però com vol que la fasi , però si no tinc idees jo . Però si el cap el tinc buit ,com vol que fasi una història ara , amb el que em costa ami pensar i sobretot amb la mandra que em fa !

Dia 24 /11/04 hora:8:02 del matí .
Falten pocs minuts perquè la professora ens demani les històries , i jo què faig ? Si nomès tinc dues frases i va dir com aminim mitg full.
Jo ja t'ho deia , jo no puc pensar per fer una història, no tinc idees!
No se què fer ? No se què posar?Per què sempre m'ha de passar a mi ? AAAAAAHHHHH!!!!!!! És l'hora i nomès tinc cinc frases !!!Eh ? Que fa la directora aquí a la nostra classe , sembla que ens així de dir una cosa molt important , què voldra? Què ?Si ho he sentit bé la professora de català ha hagut d'anar a una reunió i no podra venir!!VISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Comentaris

  • català[Ofensiu]
    donablanca | 13-04-2005 | Valoració: 10

    només tens onze anys!!!
    que fort!!
    si pogués et puntuaria amb el que et mereixes; un 11

    fins aviat

  • AI, EL CATALÀ!!![Ofensiu]
    Capdelin | 04-01-2005 | Valoració: 9

    et costa, oi? accentuació, agudes, planes, esdrúixoles, àtones, tòniques, vocals febles, vocals fortes, apostrofació, sinònims, antònims, essa sorda, essa sonora, pronoms febles... aaaaaah! com no vols que et costi?
    saps... a mi em passava igual... fins que no tinguis 13 o 14 anys... o sigui... fins que el teu cap o cervell no maduri més... no ho aacabaràs d´entendre... però, després... pum! avançaràs molt, ja ho veuràs... de totes maneres... per no entendre del tot el català... l´ESCRIUS força bé i això... ja és molt DIFÍCIL!!! l´important d´una llengua és parlar-la, llegir-la i... més endavant... escriure-la el millor possible... pots estar contenta... ja que has gosat publicar relats en RC... vol dir que ets... valenta!!!
    en quant a la història... no hi ha cosa més difícil que et diguin, escriu una historia, o escriu sobre un tema lliure... perquè a més i més d´omplir un full amb idees... has de buscar tu el títol i el tema... si t´haguessin dit, escriu una història sobre... "TAL" o bé sobre un tema de "detectius" je je je... t´hauria estat més fàcil... oi?
    Podies haver escrit:
    HISTÒRIA:
    és la successió successiva de successos succeïts en la successió del segles AMÉN!!! ja ja ja
    un ptoooooooÓ i una abraçada ben forta... RAQUEL CATALANA I HISTÒRICA!!!!! i segueix escribint... que ho fas molt bé, wuapíiiiiiiiiiiissima!!!

  • Vaja, kines koses...[Ofensiu]
    Josep Clínez | 04-01-2005

    Pk no t'agrada Catala? Per el profe? A mi menkanta (jo tink valencià, xo es el mateix). I aixo de la historia, mestranya que no tagradi escriuren, xk aki jo krek ke ve gent ke li agrada eskriure.

    Wenu, res més, a10, wapa!

    josclimar@hotmail.com (el meu e-correu)

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

RAQUEL

5 Relats

13 Comentaris

7780 Lectures

Valoració de l'autor: 8.60

Biografia:
Sóc una noia de 11 anys que minteresa molt el tema d'intriga tot lo que vagi relacionat amb els detectius etc...