UN DIA PROU BO

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
A la dona avui tot sembla anar-li una mica capgirat o de gairell. El dia prometia ser normalet però no ha estat així.
En primer lloc el seu fill li ha dit, que en vista que tindria de conèixer un probable amic , primer el tindria d'adoctrinar sobre ella, ja que no és una mare gens convencional. Fonoll!!, ha pensat, això no m'ho havien dit mai. I ha pensat en el llibre. Tu mare no ets com les altres mares....., un llibre que ha tingut de llegir electrònic car el va perdre dues vegades un cop comprat.
Sí que sóc una mica rara, ara que els tinguin de prevenir per la meva coneixença això ja són figues d'un altre paner!. Són ganes d'exagerar.
Segon ensurt, la dona ha rentat un barnús de color blau , ella pensava era de color sòlid, ha fet servir el programa fred de la rentadora, però malgrat tot, ha vist que els calçotets del marit havien pres un to blavós a l'igual que una samarreta seva, que ha pensat que li agradava més una mica blau cel , que el color blanc ja una mica groguenc d'aquesta. En aquest cas ha estat contenta.
Tercer desgavell, ha rentat el gos maltès com sempre i l'ha eixugat amb una tovallola, el marit ha opinat que el pobre quisso tenia fred i li ha fet buscar un jersei de ratlles que tenia de l'hivern passat, i li ha fet posar. Ara el gos va vestit per casa que sembla l'abella Maia . Com que no feia sol ha buscat una estufa també de l'hivern passat i l'ha connectada . Al cap de poc l'habitació semblava una sauna, clar tenint en compte que som nou de Setembre...... Sort que el fill s'ha queixat i s'ha pogut apagar l'estufa elèctrica.
Tercer ensurt, el marit amablement ha proposat fer el sopar. La dona contenta ha anat a estendre roba i a treure herbes del jardí, després de la mica de pluja anava prou bé. Llavors ha tingut una alegria la reineta que pensava estava desapareguda després de treure-la de la piscina, l'ha vista nedant en l'aigua dels gossos. Semblava prou cofoia i feliç, en vista que ni hi havia poca ni ha afegit amb la mànega. Davant la seva decepció la reineta ha saltat de l'aigua i s'ha amagat darrere unes flors. De desagraïts el món està ple!. Ha pensat.
Quart ensurt, en pujar quan ha calculat que el marit hauria fet la truita amb patates i tenint en compte que feia més d'un any que no s'havia posat als fogons. Llavors sí que hi ha sigut el que en diuen els de parla castellana "el no va más". La cuina plena de fum i la paella encesa, que les flames tocaven el sostre. Amb una tovallola molla ha apagat el petit incendi, tot prou bé!. Tenint en compte que el fill volia fer servir un apagafocs de cotxe. Encara sort que les croquetes que també havia fet en una altra paella han sortit prou bones.
Després de tot això, el fill ha dit tenia un sopar amb amics i ha marxat. Ha dit que com que es penjava la internet, tampoc podria fer gaires coses si es quedava, per tan millor marxar.
El marit ha dit es retirava a dormir, estava molt cansat i de passada volia escoltar el Barça per la ràdio i com que tu sempre llegeixes, suposo et faria nosa si em quedava, oi noia?
Si ha dit la dona,així es, ha posat el rentaplats ha netejat una mica la cuina i s'ha posat a escriure l'historia.
La filla ha trucat pel telèfon, i ha preguntat, tot bé mama?
Si nena, ha dit ella, un dia normal com tots reina! Un dia prou bo!

Comentaris

  • Bonic relat[Ofensiu]
    Karin | 15-10-2017 | Valoració: 10

    AMB HUMOR QUALSEVOL DIA POT SER PROU BO

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

324427 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.